Împărtăşesc provocări şi eşecuri

Împărtăşesc provocări şi eşecuri
Un notar, o actriţă şi o poliţistă consacrată ca interpretă de muzică uşoară vor vorbi despre o experienţă personală marcantă din viaţa lor. Sunt doar trei dintre cei 11 speakeri care timp de 11 minute îşi spun poveştile de viaţă.

Se va întâmpla la cea de-a III-a ediţie a 11even eveniment organizat de Fundaţia Comunitară Oradea. Scopul evenimentului este acela de a crea un spaţiu de dezvoltare umană ce aduce faţă în faţă persoane care au trecut prin experienţe extraordinare, provocări şi eşecuri determinante care merită împărtăşite cu cei care sunt în căutare de exemple practice şi concludente pentru dezvoltarea lor ca oameni şi cetăţeni. Tema din acest an este „Devin ceea ce sunt!”. Diana Geambaşu este notar public în Oradea şi se declară mulţumită de activitatea pe care o desfăşoară, deoarece poate îmbina toate domeniile care o fac fericită şi anume: literatura, psihologia, dreptul, călătoriile şi comunicarea cu oamenii. Cel mai frumos moment din viaţa Dianei a fost atunci când şi-a întâlnit sufletul pereche şi s-au căsătorit. Vede viaţa ca o superbă piesă de teatru, iar sfatul ei referitor la viaţă este: “Trăieşte-ţi propriul scenariu şi nu copia alte piese de teatru, pentru că acelea nu vor avea niciun farmec atâta timp cât tu nu joci în ele pentru că acestea nu au fost scrise pentru tine!”. Când trece prin momente de cumpănă, Diana are credinţa că Dumnezeu are grijă de ea şi îi va da înţelepciune în luarea tuturor deciziilor. Celor care se confruntă cu diverse eşecuri în viaţă, le dă următorul sfat: “Să accepte şi să înţeleagă faptul că forţa de a schimba situaţia se află numai în interiorul lor şi că sunt rezultatul fidel a ceea ce gândesc ei înşişi despre ei, dar pentru a avea această forţă şi pentru a o putea folosi trebuie să facă tot ceea ce pot ei pentru a se dezvolta spiritual în fiecare zi”. La evenimentul 11even Oradea 2013 din data de 18 octombrie 2013, Diana Geambaşu va energiza publicul prin discursul ei: „Îmi iubesc viaţa şi vreau să o trăiesc cu iubire, energie, dăruire şi credinţă!”

„Monolog de drag de viaţă!”

Actriţă şi mamă, Laura Creţ spune că pe plan profesional nu a fost şi nici nu va fi vreodată mulţumită, deoarece actorii sunt acea specie de oameni care se plâng că nu au de lucru, iar când au, se plâng că au prea mult. Totodată, susţine că această meserie este cel mai puternic şi frumos drog inventat vreodată. De când s-a născut băiatul ei, fiecare zi este specială. Laura se consideră norocoasă, mereu deţine o atitudine pozitivă şi relaxată în faţa oricărei situaţii, se bazează foarte mult pe instinct şi pe sfatul celor apropiaţi. Celor care se confruntă cu eşecuri în viaţă, Laura le dă un sfat: „Sunt de principiul că doi, trei paşi înapoi nu fac decât să-ţi dea o perspectivă mai nuanţată şi mai lucidă a problemei. Nu cred că în orice situaţie spartul zidului cu capul e cea mai bună alegere, aşa că sugestia mea e să nu uite să respire!”. În data de 18 octombrie 2013, în cadrul evenimentului 11even Oradea, Laura Creţ va încânta publicul cu discursul său „…Monolog de drag de viaţa!”.

Natalia Selegean este cunoscută publicului orădean în urma evoluţiei în concursul de talente. În acest moment, Natalia îşi desfăşoară activitatea în cadrul Poliţiei Municipiului Oradea – Compartiment Secretariat, Documente Clasificate şi Arhivă, dar cea mai mare parte a energiei o acordă muzicii. Natalia defineşte viaţa astfel: „Viața este pulsul, lupta, e căutarea propriei meniri, cea mai frumoasă dintre minuni, cel mai important dar pe care l-am primit, suma experiențelor care ne fac să creștem și a alegerilor pe care le facem, pentru atingerea scopului suprem – Fericire”. Se declară mulţumită de ambele fronturi profesionale, însă viaţa pe scenă o face cea mai fericită. Peste 10 ani îşi doreşte să fie în rândul celor mai respectaţi şi iubiţi artişti din România, şi de ce nu şi din străinătate, cu un minimum de cinci albume de succes, lansate pe piaţa muzicală. Cel mai bun moment din viaţă pe care Natalia l-a trăit a fost în cadrul unui important talent-show, X Factor. Natalia spune că cel mai deosebit moment nu a fost neapărat titlul pe care l-a primit în cadrul concursului, ci drumul parcurs până în finală, „alături de oameni extraordinari, profesioniști, o echipă, prieteni pentru o viață, sprijinul oamenilor dragi, emoții, lacrimi, zâmbete, toate încununate de bucuria de a cânta”. În momentele de cumpănă, Natalia se bazează de cele mai multe ori pe instinct. „Cel mai greu moment de până acum, pe care l-am trăit tocmai în cadrul show-ului de televiziune X Factor, în care probabil majoritatea publicului m-a cunoscut mai bine, a fost în etapa „Tabăra de pregătire”, cu a cărei perioadă s-a suprapus un eveniment important la care îmi luasem angajamentul de a cânta. Cu toate acestea, am decis să rămân în concurs și toată experiența și trăirile ce au urmat mi-au demonstrat că la acel moment a fost cea mai bună decizie. Mi-a fost extrem de greu pentru că era pentru prima oară când dezamăgeam pe cineva, însă dorința de a merge mai departe în concurs a fost prea puternică pentru a putea renunța la ea”, ne spune Natalia. Pe data de 18 octombrie 2013, în cadrul evenimentul 11even, Natalia Selegean va ţine un discurs pe tema: „Vrei să fii mare? Gândeşte mare!” 11 even are loc la Double Tree by Hilton în 18 Octombrie, ora 16:30. Rezervări la Simona Pasc – 0742/130976, email: szabo_simona@yahoo.com.

FACT BOX:

Speakerii 11even 2013:

-Mihaela TATU – realizator media/TV;

-Natalia SELEGEAN – finalistă XFactor România – muzică

– Laura CRET – actriţă Teatrul de Comedie Bucureşti;

-Iunia PASCA – scriitoare, educatoare, călătoare;

-Diana GEAMBAŞU – notar, Oradea

-Dorina KOROZSI – campioană internaţională şi dublă campioană balcanică atletism

-Ionela DANCIU – promotoare a legii prin care indemnizaţia pentru copii să fie asigurată pentru toţi copiii născuţi din sarcină multiplă-

Dinu Iancu SĂLĂJANU – artist – muzică populară,

-Adrian CIOROIANU – Business Development Manager Intel Corporation

-Romeo Gozner – Preşedinte fondator al Asociaţiei sportive „Gold Dragon”

– Hadrian Borcea – medic-şef la UPU-SMURD.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !