Încă o sesiune de examene și fără liber de Paști

De Crina Dobocan
Încă o sesiune de examene și fără liber de Paști
Studenții de la Inginerie Managerială vor beneficia de o a III-a sesiune de examene de finalizare a studiilor.


În prima sa ședință din 2015, Senatul Universității din Oradea a dezbătut și aprobat componența comisiilor de concurs pentru ocuparea unor posturi didactice, precum și a unor comisii pentru finalizarea studiilor la unele specializări. Din „pachetul” de probleme aflate pe ordinea de zi, Senatul a mai aprobat afilierea prof. univ. dr. Florin Ioan Cioban la Școala doctorală Filologie din cadrul Universității din Oradea.

„Universitarul orădean a obținut în prealabil Atestatul de recunoaștere a calității de conducător de doctorat în România și Diploma de abilitare eliberată de Universitatea Eotvos Lorand din Budapesta”, a arătat prof. univ. dr. Lia-Maria Pop, șefa Comisiei de Relații Interne și Internaționale a Senatului Universității din Oradea.

Amintim că, profesorul Florin Ioan Cioban este titular la Facultatea de Litere din cadrul universității orădene.

Sesiune specială

Membrii Senatului universitar au mai aprobat în ultima ședință o solicitare expresă a Facultății de Inginerie Managerială și Tehnologică de a organiza, în februarie 2015, o a treia sesiune de finalizare a studiilor pentru absolvenții programelor pe care le gestionează. Aprobarea forului universitar este în acord cu prevederile legislative și alte reglementări în materie.

Fără vacanță de Paști

De asemenea, Senatul universitar a aprobat structura anului universitar 2015-2016 și programarea concediului de odihnă pentru cadrele didactice în anul în curs. Astfel, ca și în anii precedenți, structura anului de învățământ superior nu include perioadă de vacanță de Sfintele Paști, fiind liberă doar cea de-a doua zi de praznic, acordată oficial, conform Codului Muncii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !