Încă un târg de cariere la Oradea

De Dan Birta
Aspect de la „Târgul de cariere” organizat de Active Job
Aspect de la „Târgul de cariere” organizat de Active Job
După „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” din 27 septembrie şi „Târgul de cariere” din 11 octombrie, altă manifestare de profil este anunţată la Oradea.

De data aceasta, evenimentul este organizat de Sindicatul Naţional „Petrom – Energie” în cadrul proiectului „Program naţional integrat de facilitare a accesului pe piaţa muncii”, proiect cofinanţat din FSE prin POSDRU 2007 -2013, Investeşte în Oameni. „Târgul de cariere” va avea loc în perioada 17 – 20 octombrie 2013, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, între orele 10:00 – 18:30.

Scop şi obiective

„Prin obiectivul său general, proiectul îşi propune îmbunătăţirea calităţii resurselor umane şi facilitareaaccesului pe piaţa muncii, promovarea culturii antreprenoriale, dezvoltarea capacităţii resurselor umane de a se adaptacerinţelor pieţei muncii, înlesnirea iniţierii de noi afaceri şi crearea de oportunităţi de ocupare prin angajarea pe cont propriu”, a declarat Florin Bercea, manager de proiect.

Conform organizatorilor, „Târgul de cariere” reprezintă un prilej de promovare a ofertei de locui de muncă vacante, dar şi o posibilitate concretă de selectare a ceror care corespund ecerinţelor angajatorilor.

„Târgul îşi propune să creeze un mediu propice interacţiunii dintre operatorii economici care îşi prezintă ofertele de locuri de muncă vacante şi participanţi, încurajând comunicarea eficientă între cele două părţi. Evenimentul are o structură complexă incluzând în cadrul târgului propriu – zis, două conferinţe şi o suită de workshop-uri temetice cu rol în apropfundare cunoştinţelor de dezvoltare personală şi profesională a beneficiarilor”, a explicat Florin Bercea.

La eveniment vor fi prezenţi angajatori reprezentativi ai pieţei de muncă locale şi regionale ce vor prezenta profilul companiei şi posturile vacante publicului interesat în vederea facilitării accesului la ocupare. Beneficiarii proiectului vor putea profitata astfel de sesiunea de strângere de CV-uri şi de interacţiunea directă cu reprezentanţii companiilor prezente.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !