Începe Infinite Dance Festival

Cenuşăreasa
Cenuşăreasa
În această primă ediţie, organizatorii au pus accentul pe diversitatea artei dansului.


Teatrul „Szigligeti” Oradea organizează, între 19-24 mai 2015, prima ediţie a festivalului de dans şi arte „Infinite Dance Festival”.

Deschiderea oficială a festivalului Infinite Dance Festival va avea loc în data de 19 mai, în cadrul unui spectacol susținut în aer liber de către trupele de dans amatoare din Oradea. În cele şase zile ale festivalului, vor urca pe scena Teatrului Szigligeti trupe recunoscute pe plan autohton şi internaţional, precum: Ansamblul Folcloric Maghiar de Stat (Budapesta), Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” (Timişoara), Compania de Balet din Miskolc (Ungaria), GroundFloor Group (Cluj Napoca), Compania de Balet din Győr (Ungaria), Teatrul de Dans „Europa Centrală” (Budapesta), Compania András Lóránt (România), respectiv Compania de Balet Contemporan din Szeged (Ungaria). În organizarea primei ediții a festivalului, organizatorii au pus accentul pe diversitatea artei dansului.

Toate genurile artei dansului

„Spectacolele invitate sunt, pe de o parte, de o mare amploare, pe de altă parte acoperă aproape toate genurile artei dansului: începând cu folclorul, baletul clasic și teatrul – dans contemporan. Punctul de plecare a fost diversitatea și dorința de a arăta cât de largă este scala artei mișcării. Pe de altă parte este foarte important că toate trupele invitate sunt cunoscute în lume și în Europa, sunt spectacole premiate și ansambluri renumite pentru calitatea producțiilor lor” – spune Levente Dimény, directorul artistic al festivalului. Pe lângă trupele profesioniste și academiile de dans, pe scena orădeană vor urca și trupe amatoare iar programul este completat de ateliere și concerte. Pentru mai multe detalii puteţi să accesaţi pagina noastră www.idf.szigligeti.ro sau să urmaţi link-urile social media Facebook: https://www.facebook.com/InfiniteDanceFestival si Instagram: www.instagram.com/infinitedancefestival. Bilete se pot cumpăra de la casieria teatrului, de marți până vineri, între orele 11-17, sau online pe www.biletmaster.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !