„Începuturi”, pe simezele „Euro Foto Art”

De Crina Dobocan
Aspecte de la vernisaj Foto: Euro Foto Art
Aspecte de la vernisaj Foto: Euro Foto Art
64 de fotografii alb – negru şi color, realizate pe parcursul a trei ani de către tânărul artist fotograf Vlad Milonean – membru al Clubului Fotografic „Nufărul” Oradea, au fost prezentate publicului orădean într-o expoziţie.


Expoziţia organizată sub patronajul Asociaţiei “Euro Foto Art” din Oradea a fost vernisată, săptămâna trecută, în prezenţa autorului, dar şi a părinţilor artistului fotograf expozant şi a unor membrii ai cunoscutului Fotoclub orădean, în frunte cu preşedintele acestuia – artistul fotograf Ştefan Tóth AFIAP. Despre lucrările artistului orădean au vorbit profesoara Maria David de la Liceul de Arte din Oradea, dar şi artistul fotograf Ovidiu D. Pop, gazda evenimentului, care a amintit că lucrările expuse au făcut parte din mapa de portofoliu a tânărului artist fotograf cu care a participat de curând la admitere, la secţia Foto-Video şi Prelucrarea computerizată a imaginii a Universităţii de Artă şi Design din Cluj Napoca.

Profesoara Maria David a vorbit despre receptivitatea cu care artistul fotograf expozant a însuşit tainele desenului, (care a fost subiect eliminatoriu la admitere), sub îndrumarea sa.

Pe de altă parte, preşedintele Asociaţiei „Euro Foto Art” din Oradea, a apreciat atât nivelul exponatelor, cât şi modul de instalare a acestora pe simezele galeriei, după care i-a înmânat artistului fotograf expozant certificatul de patronaj numărul 019/ 2015 al Asociaţiei “Euro Foto Art”, document care atestă organizarea expoziţiei.

Pe parcursul expoziţiei, artistul Thurzó Sándor József a asigurat momentele muzicale. În interpretarea sa, cei prezenţi la vernisaj au putut audia piesele „Baladă” de Ciprian Porumbescu, „Seară la Secui” de Béla Bartók, „Miniatură” de Carlos de Almeida şi „Dans slovac” de Béla Bartók. Expoziţia va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până la data de 05 septembrie, accesul publicului fiind gratuit.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !