Îndeplinesc dorinţele copiilor bolnavi de cancer

De Simona Drimbău
Îndeplinesc dorinţele copiilor bolnavi de cancer
Izolaţi, fără niciun ajutor şi stigmatizaţi de societate. Astfel se simt mulţi dintre copii diagnosticaţi cu o boală incurabilă.

Mulţi dintre ei suferă de depresie, dar prea puţini sunt cei care îşi permit şedinţe de terapie cu un psiholog. În ultimul timp mai multe organizaţii şi asociaţii non guvernamentale au început să ofere sprijin copiilor aflaţi în astfel de situaţii.
Una dintre aceste asociaţii este Gift of Beauty.

denisa-hodisan-2

Asociaţia Gift of Beauty are ca scop susținerea copiilor bolnavi de cancer prin organizarea de evenimente şi spectacole ale căror protagoniști vor fi de asemenea copii.

„Prin valorificarea a ceea ce Aristotel spunea ca este un dar Dumnezeu, frumusețea, luptăm împreună pentru cel mai mare dar şi anume: viaţa! Proiectul îşi propune să îi ajute pe cei lipsiți de ajutor. Pentru că atunci când, din punct de vedere medical, nu se mai poate face nimic, noi putem creea fericire”, ne-a spus Denisa Hodişan, reprezentanta Asociaţiei Gift of Beauty.

Astfel, prin organizare de spectacole de modă, expoziții, concerte, etc., cu scop caritabil noua asociaţie înfiinţată de modelul orădean Denisa Hodişan, cea care conduce şi Şcoala de Prinţi şi Prinţese „Gift of Beauty”, doreşte să vină în ajutorul copiilor bolnavi de cancer.

denisa-hodisan-1

„Pentru copii aflați în metastază, Asociatia Gift of life îşi propune să contribuie la îndeplinirea ultimei dorinţe a acestora. Le vom oferi excursii, bilete la concerte ale artiștilor preferați, întâlniri cu artiști, în timp ce pentru copii care mai au o speranța Asociaţia îşi propune să ajute la plătirea tratamentului”, a concluzionat Denisa Hodişan.

Cazurile care au nevoie de ajutor se pot înscrie pe adresa denisa@giftofbeauty.ro sau office@giftofbeauty.ro. Tot la aceste adrese se pot face şi donaţiile.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !