Înscrieri la Cupa liceelor la fotbal

De Alexandru Guiaș
1Comentariu
Înscrieri la Cupa liceelor la fotbal
Liceenii din toată țara, băieți și fete sunt invitați să se înscrie la Cupa liceelor la fotbal (2015-2016).

Conform unui protocol de colaborare semnat între Ministerul Educației, Coca-Cola România și Gazeta Sporturilor, la Cupa liceelor, eveniment sunt invitate să se înscrie licee din 25 de județe (printre care și Bihorul), precum și cele din capitală. Conducerile liceelor care vor să participe se pot înscrie pe baza unui formular tipizat pus la dispoziție de organizatori și transmis tuturor inspectoratelor școlare din cele 25 de județe.

Înscrierea se face pe baza formularului de înscriere, care poate fi primit de la inspectoratele județene, sau poate fi descărcat de pe site-ul www.cupacoca-cola.ro sau poate fi cerut pe adresa de mail: inscrieri@cupacocacola.ro sau la numărul de telefon 021.406.65.16. Înscririle au început în decembrie anul trecut și se vor încheia la finele acestei luni (26 februarie). Dacă anul trecut din Bihor s-au înscris 24 de echipe și în acest an organizatorii se așteptă ca numărul echipelor de fotbal de liceu bihorene participante să fie mai mare de 20 și să se bată pentru singurul loc care duce în finală.

Oradea, unul din centrele zonale

Cupa se va desfășura în trei etape. Prima etapă va fi cea județeană sau locală (14martie – 17 aprilie). În etapa a doua, etapa regională (4-30 mai), câștigătoarele din cele 25 de județe se vor deplasa în cele patru orașe stabilite ca centre pe regiune (Craiova, Iași, Oradea, Târgu Mureș). La ultima etapă, la turneul final (4-5 iunie) vor participa câștigătoarele zonale: patru echipe de băieți și patru de fete. Echipele se vor deplasa la București (sau în alt oraș stabilit) pentru etapa finală, unde li se vor alătura câștigătoarele din capitală: două echipe de băieți și două de fete. Etapa va dura trei zile și se va desfășura tot la sfârșit de săptămână. De transport, masă și cazare se vor ocupa organizatorii.

În competiție se pot înscrie și liceele cu profil sportiv (LPS), însă în componența lotului nu trebuie să se regăsească mai mult de 3 jucători legitimați la un club de fotbal (adică orice entitate afiliată FRF – în această categorie intrând și jucătorii legitimați la LPS). Elevii care aparțin liceelor cu profil nonsportiv (licee care nu au in denumire Liceu cu Program Sportiv) și sunt legitimați la cluburi de fotbal pot participa în competiție.

Echipele vor fi formate pentru fiecare meci din minim 5 sau maximum 15 jucători. Meciurile se vor desfășura în sală. Un meci propriu-zis va avea două reprize a câte 20 de minute, cu pauză de 10 minute.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor