Întâlnire cu angajatorii la ITM Bihor

Întâlnire cu angajatorii la ITM Bihor
Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bihor aduce la cunoştinţa angajatorilor că desfășoară acțiuni de informare, conștientizare, monitorizare și control privind respectarea prevederilor legale referitoare la legislația în domeniul securității și sănătății în muncă la lucrările din domeniul construcţiilor, utilizarea în muncă de către lucrători a echipamentelor de muncă în activităţile din agricultură şi industria alimentară și îmbunătățirea stării de securitate în muncă a lucrătorilor din întreprinderi.

În cadrul acestor campanii în perioada aprilie – decembrie 2015 se vor efectua monitorizări și controale în toate tipurile de întreprinderi (micro, mici, mijlocii, mari, cu capital de stat, privat şi mixt) care desfăşoară activităţile enumerate mai sus. Acţiunea de informare şi conştientizare a angajatorilor va avea loc la data de 08.04.2015, la sediul ITM Bihor, începând cu orele 10.00.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !