Învăţaţi să meargă pe cărbuni încinşi

De Veronica Bursaşiu
A experimentat Firewalking FOTO: MIRCEACHIRA
A experimentat Firewalking FOTO: MIRCEACHIRA
Un seminar unic în Romania, în care oamenii sunt învăţaţi să transforme teama în putere.


Este un seminar de motivare şi automotivare la sfârşitul căreia participanţii păşesc desculţi pe un strat de cărbuni încinşi. În 2014 la cursurile şi seminariile susţinute de Mircea Chira au participat peste 2500 de persoane. Pasionat de natura umană, de caracterul uman şi de modalităţile prin care acesta poate evolua şi poate fi influenţat, Mircea a studiat la mai multe școli programarea neuro-lingvistică, are cursuri şi certificări în: coaching, hipnoză, persuasiune și negociere. De asemenea, este certificat ca teacher, coach şi speaker al John Maxwell Team. Dintre aceştia 1500 au participat la seminarul de motivare şi automotivare la sfârsitul căreia au păşit desculţi pe un strat de cărbuni încinşi.

Mersul pe cărbuni încinşi este practicat sub diverse forme de mii de ani, uneori acesta fiind chiar un test pentru credinţa religioasă. În cazul de față acest exerciţiu nu are conotaţii religioase sau mistice. Reprezintă o experienţă inedită în ceea ce priveşte încrederea în sine în urma căreia oamenii se schimbă, se dezvoltă, cresc personal, văd şi simt că au făcut un lucru care până atunci îl credeau imposibil.Lecţia pe care o învaţă cei care trec prin această experienţă este că pot reuşi să facă orice atâta timp cât ei au încredere în forțele lor. Aceștia vor învăța cum să își găsească întotdeauna resursele necesare şi vor fi capabili să treacă efectiv la acţiune şi fapte concrete.„Ai citit zeci de cărţi, ai fost la multe cursuri încercând să găseşti răspunsul la întrebarea care te macină de ani întregi: de ce nu sunt unde aş vrea să fiu financiar, material şi spiritual ?Ai făcut tot ce ai putut, dar este ceva ce încă te ţine pe loc.Din vremuri de demult, oameni la fel ca tine şi-au pus aceeaşi întrebare. Din fericire, câţiva au fost în stare să găsească răspunsul la această întrebare şi la multe altele. De la ei am învăţat şi eu, am testat practic pe propria piele peste 20 de ani aceste lucruri ”, spune antrenorul Mircea Chira. Aplicând noţiunile învăţate în a doua zi după seminar, participanţii vor şti cum pot transforma visele şi dorinţele în obiective.

Şi-a urmat visul

Mircea Chira este antrenor în motivare şi persuasiune, leadership şi public speaking. Prin ambiţia sa de a răzbi şi de a obţine tot ce îşi propune, a dobândit priceperea de a excela în mai multe domenii. Spune că obiectivul său este acela de a contribui la schimbarea în bine a vieţii cât mai multor oameni care au curajul să înveţe că totul este posibil.Mircea Chira se remarcă printr-o experienţă antreprenorială diversă, înfiinţând şi administrând, de-a lungul timpului, un număr de douăsprezece afaceri durabile care i-au adus şi bune şi rele. Mircea consideră că nu a avut niciodată un eşec, ci fiecare situaţie a fost un feedback la acţiunile iniţiate sau neiniţiate. A reuşit de fiecare dată să treacă cu bine peste toate problemele, fiind un om plin de energie şi entuziasm care nu se dă niciodată bătut. A fost obişnuit de mic să muncească dacă vrea să realizeze ceva. Consideră că viaţa este frumoasă şi că merită trăită din plin, îi place să se bucure de ea în fiecare clipă şi împărtăşeşte această bucurie cu cei din jurul lui.

Un om se simte împlinit atunci când reuşeşte să îşi urmeze visele. Mircea şi-a urmat întotdeauna visele şi a descoperit că dorinţa destul de puternică şi stabilirea unui termen limită pentru îndeplinirea unui vis, pot transforma aceste vise în obiective, devenind astfel realizabile. La Mircea, un vis se transformă în obiectiv atunci când hotărăşte un termen limită pentru îndeplinirea lui. Prima carte “Ghidul vorbitorului în public”, un ghid facil şi util s-a vândut deja în peste 7000 de exemplare de la publicare.
În anul 2013 a publicat cartea «Jurnalul tuturor posibilităţilor«.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !