Investiţie inaugurată de Boc şi Argăseală

De Veronica Bursaşiu
Investiţie inaugurată de Boc şi Argăseală
Beneficiarii noului teren de sport sunt peste 250 de copii din satele aparţinătoare comunei Lazuri de Beiuş.

Mare sărbătoare duminică la Lazuri de Beiuş. Toată suflarea satului şi-a dat parcă întâlnire la noul teren de sport, aflat chiar lângă Primărie. Sute de oameni, tineri, dar şi trecuţi de prima tinereţe şi-au pus care hainele bune de sărbătoare, care haine sport, pentru a participa la inaugurarea bazei sportive. Terenul sintetic pe care vor evolua de acum tinerii din comună este unul dintre cele mai moderne. Astfel că, practicanţii sportului de la Lazuri de Beiuş pot fi invidiaţi de mulţi bihoreni, şi cu siguranţă de orădeni. Investiţia de la Lazuri de Beiuş în terenul cu gazon artificial şi cu nocturnă este de aproximativ 200.000 de lei.

„Fondurile provin de la Consiliul Judeţean Bihor, iar o parte este susţinută financiar de Consiliul Local. Sperăm că în acest fel vom reuşi ca pe lângă fotbal să încurajăm tinerii, şi nu numai, să practice şi alte sporturi. Acest teren se pretează şi la volei. Ţinta noastră, a administraţiei locale, este ca prin investiţiile în sport să aducem localnicii pe terenul de sport, să avem o populaţie sănătoasă. Mulţumim şi preşedintelui CJ Bihor, domnul Cornel Popa, că ne-a susţinut în acest demers”, a spus şeful Primăriei Lazuri de Beiuş, Nicole Hanza. Surpriza evenimentului a fost prezenţa la Lazuri de Beiuş a preşedintelui Stelei, Valeriu Argăseală însoţit de fosta glorie a fotbalului românesc, Alexandru Boc.

La eveniment au fost prezenţi şi Ioan Lucaciu, fost primar de Ştei în mai multe mandate, fiu al satului, actualul primar Iulian Bălaj, fost jucător şi arbitru de fotbal. Lovitura de începere a meciului inaugural disputat pe terenul de la Lazuri a fost dată de şeful judeţului, Cornel Popa şi de şeful Stelei, Valeriu Argăseală. Primul gol oficial pe noul teren de fotbal a fost marcat de tânărul primar de Lazuri de Beiuş, Nicolea Hanza într-o fază care a pornit de la cine altul decât Alexandru Boc. Echipele au fost susţinute şi de primarii de Pomezeu, de Câmpani şi Răbăgani, cât şi de fostul primar de Lazuri de Beiuş, Marţian Lupaş, de deputatul gheorghe Costin şi senatorul Cristian Bodea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !