Jacan i-a dat 5,50 lui Silaghi

Purtătorul de cuvânt al CJ Bihor, Mircea Jacan a fost în comisia de evaluare a lui Silaghi.

Jacan spune că el a notat raportul de activitate al managerului de la Teatru cu 5,50, în condiţiile în care nota 7 reprezenta calificativul „satisfăcător”. Jacan spune că a constatat mai multe deficienţe în raportul lui Silaghi. Jacan a dat şi exemple: faptul că nu exista sinteza economică-financiară de la Teatrul de Stat pentru toată perioada contractului. De asemenea, Jacan a observat faptul că, deşi Silaghi susţinea în raportul său că veniturile proprii ale Teatrului acoperea 15% din buget, verificarea aparatului de specialitate a CJ a relevat că de fapt procentul e doar de 6,6%. La fel cum, spune Jacan, Silaghi s-ar fi angajat în proiectul său de management să scadă ponderea cheltuielilor cu personalul sub 63% din buget. Obiectiv care nu s-a realizat. Dimpotrivă, spune Jacan, azi cheltuielile de personal de la Teatru reprezintă 78% din buget.

În fine, Jacan spune că Silaghi nu trebuia să aştepte ca administraţia judeţeană să-i ceară raportul de specialitate în februarie. „El era obligat prin contractul de management să-l depună la Consiliul Judeţean, din proprie iniţiativă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului. De asemenea, Jacan susţine că Silaghi trebuia să conteste legalitatea constituirii comisiei în treizeci de zile de la înfiinţarea ei, nu la două luni după.

C.C.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !