Jurământ de intrare în profesie, la CECCAR Bihor

De Dan Birta
Reactualizat la:
1Comentariu
Jurământ de intrare în profesie, la CECCAR Bihor
© Cei 54 de noi experți contabili și contabili autorizați din Bihor - Foto: Dan Birta
54 de experți contabili și contabili autorizați au depus vineri jurământul de intrare în profesie la CECCAR Bihor.

La Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), filiala Bihor a fost sărbătoare. La ora 15:00, sala de ședințe era plină de robe negre și cravate albastre. Erau cei 54 de experți contabili și contabili autorizați au depus jurământul de intrare în profesie. Este cea de-a 20-a promoție de experți contabili și contabili autorizați instruiți la CECCAR Bihor.

Jurământul a început cu intonarea imnului de stat al României, în prezența președintelui și directorului executiv al filialei locale, Pavel Susa, respectiv Leonica Bochiș, precum și a membrilor de familie.

Felicitări

Pavel Susa i-a felicitat pe cei care au obținut un nou statut profesional. „Cele trei principii ale profesiei: știința, independența și moralitatea, trebuie să vă deosebească de cei care nu au șansa de a face parte din acest organism profesional. Este un statut cu care vă mândriți, dar care vă și obligă. Mă declar încrezător, știindu-vă prestațiile din perioada de stagiu, că veți adăuga un plus de valoare la prestigiul pe care CECCAR Bihor îl are”, a precizat președintele CECCAR Bihor.

La rândul ei, Leonica Bochiș, i-a felicitat pe proaspeții experți contabili. „Vă doresc să trăiți bine din activitatea pe care ați început-o azi. Vă doresc mult succes și să aveți parte de multe realizări”, le-a urat directorul CECCAR Bihor.

„Pe parcusul anilor de stagiu am învățat într-adevăr și norme metodologice de aplicare, și legislație, dar, în primul rând am învățat să colaborăm unii cu ceilalți și am învățat să ne cunoaștem. Din punctul meu de vedere, colaborarea este cel mai bun lucru, având în vedere că legislația se schimbă la șase luni, la trei luni. Aș vrea să mulțumesc membrilor corpului CECCAR Bihor că ne-au susținut în toți acești ani”, a mulțumit Cristina Sava, din partea celor care au depus jurământul. La final, absolvenții au făcut o poză de grup.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor