La judecata pentru codrii Bihorului

2Comentarii
La judecata pentru codrii Bihorului
Prefectura îşi continuă diferendul în Justiţie, pe procesul codrilor, după Paşti.

Tribunalul Olt este chemat să decidă dacă Bihorul rămâne sau nu fără codri în domeniul public. Reamintim că astă-toamnă o judecătoare din Aleşd, Ioana Dudaş, a decis să retrocedeze circa 63.000 de hectare din Bihor către Radu Maria, care a şi decedat între timp. Radu Maria a fost reprezentată în instanţă de casa de avocatură Mureşan din Alba Iulia.

După Paşti, pe 27 aprilie, Prefectura Bihor are termen de judecată la Tribunalul Olt, în recursul intentat de Prefectura Bihor în procesul codrilor Bihorului.

La recursul intentat de Instituţia Prefectului, avocaţii Mariei Radu au cerut strămutarea cazului din Bihor, iar Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie a aprobat mutarea judecăţii de la Oradea la Slatina. Casa de avocatură Mureşan din Alba Iulia a depus o întâmpinare la recursul Prefecturii Bihor, însă nu e clar dacă această casă de avocatură sau alta o va reprezenta în instanţă pe Andreea Radu, moştenitoarea Mariei Radu, decedată între timp.

„Vom vedea la primul termen de judecată exact cu cine ne judecăm. Instituţia Prefectului va fi reprezentată la Tribunalul Olt de doi jurişti. De asemenea, Direcţia Silvică Bihor va avea un reprezentant şi am înţeles că vor fi reprezentate şi comisiile locale de fond funciar”, ne-a declarat ieri Alice Lupeş, şefa Serviciului Juridic din Prefectură.

C.C.

Padurile Bihorului, privatizate in instanta 

Taguri: ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor