La munca la ferme de porci si vaci in Danemarca

La munca la ferme de porci si vaci in Danemarca
20 de locuri de muncă în ferme de vaci şi porci şi în sere în Danemarca.

Absolvenţii unei facultăţi de profil agronomic (zootehnie, horticultură, agricultură sau medicină meterinară), promoţia 2010 sau 2011, precum şi cei ai unui liceu agricol, promoţia 2011, au ocazia de a munci în Danemarca în ferme de mari dimensiuni de creştere a porcilor şi vacilor sau la sere. „Cei care vor munci în fermele de profil zootehnic se vor ocupa de animale, de la naşterea până la sacrificarea acestora, iar cei care vor munci în sere vor afectua munci specifice cultivării plantelor”, ne-a informat Simona Burdean, consilierul Eurea de la AJOFM Bihor.

Condiţii

Una dintre condiţiile de bază pentru cei care vor aplica pentru aceste posturi este cunoaşterea foarte bine limbii engleze. Cei care vor fi selectaţi vor sta în danemarca 18 luni, muncind circa 37 de ore pe săptămână. Orele suplimentare vor fi plătite în plus. Vârsta candidaţilor trebuie să fie cuprinsă între 20 şi 30 de ani. „Experienţa în munca de creştere a animalelor sau în sere şi carnetul de conducere constituie avantaj. Munca poate începe oricând în timpul anului”, a precizat Simona Burdean. Salariul primit este de circa 1.300 de euro brut lunar din care se scad contribuţiile sociale şi impozitul.

Cazarea se va face în propierea fermelor, costul acesteia fiind de circa 240 de euro/lună.

Informaţii suplimentare despre condiţii şi documentele necesare pot fi obţinute de la consilierul Eures de pe lângă AJOFM Bihor.

D.B.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !