La poligon cu frontieriştii

De Alexandra Lăzureanu
S-au întrecut la tir
S-au întrecut la tir
În data de 24 Iulie, Poliţia de Frontieră Română aniversează 150 de ani de existenţă instituţională. Premergător festivităţilor ocazionate de acest eveniment, frontieriştii bihoreni au organizat un tradiţional concurs de tir, la care au fost invitaţi să participe reprezentanţii presei locale.

Concursul a fost organizat în incita Poligonului de Tragere de la Baza Sportivă Dinamo, iar premiul I a fost adjudecat de reprezentantul cotidianului CrişanA, dar toţi participanţii au primit diplome şi premii personalizate în contextul evenimentului marcat. Cei 150 de ani de la înfiinţare vor fi sărbătoriţi cu fast pe data de 24 iulie 2014, la sediul I.T.P.F. Oradea, unde vor avea loc şi avansări în grad a unor poliţişti de frontieră care s-au remarcat şi au obţinut rezultate în supravegherea şi controlul trecerii frontierei de stat, combaterea migraţiei ilegale, combaterea traficului cu maşini furate precum şi în combaterea traficului cu produse accizabile.

Inspectoratul T al Poliţiei de Frontieră Oradea este structura regională, subordonată Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Bucureşti având competenţe pe teritoriul judeţelor Bihor şi Arad, cu misiunea de a asigura supravegherea şi controlul trecerii frontierei de stat cu Republica Ungară pe o lungime de 300,63 km din care 292,68 km frontieră de uscat şi 7,95 km frontieră de apă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !