Lansare de carte … pe şantier

De Dan Birta
Imagine de la lansare FOTO: EDITURA CASA
Imagine de la lansare FOTO: EDITURA CASA
O lansare inedită de carte a avut loc miercuri, 13 mai 2015. Este vorba despre cartea „Degradări şi defecte în construcţii – cauze şi soluţii”, care a fost lansată de Editura Casa, în colaborare cu Facultatea de Construcţii şi Arhitectură Oradea şi Selina Grup pe şantierul Palatului de Justiţie din str. Parcul Traian nr 12 Oradea.


Cartea a fost scrisă de Osztroluczky Miklós şi revizuită de referentul de specialitate lector dr. ing. Pop T Maria din cadrul Facultăţii de Construcţii şi Arhitectură Oradea.

Lucrarea se doreşte un obiect de studiu pentru orice proprietar de clădire care vrea să-şi păstreze locuinţa intactă, pentru începătorii în domeniul construcţiilor, dar şi un ajutor de nădejde pentru cei experimentaţi, explicând – prin sugestive exemple practice şi studii de caz – natura şi cauzele care au dus la apariţia deteriorărilor respective, precum şi metodele cele mai moderne de prevenire şi combatere a acestora. Cartea face parte din colecţia „Meşterul priceput” a Editurii Casa, care se adresează atât amatorilor, cât şi specialiştilor din diverse domenii tehnice.

La eveniment au participat circa 70 de studenţi ai Facultăţii de Construcţii şi Arhitectură Oradea, precum şi ingineri constructori din colectivul Selina Grup care au oferit detalii referitoare la problemele ridicate de renovarea Palatului de Justiţie, Oradea. Au luat cuvântul: inginer Maria T. Pop, lector dr. la Facultatea de Construcţii şi Arhitectură Oradea, referentul de specialitate al cărţii, Ramona Novicov – lector conf. dr. la aceeaşi facultate, dirigintele de şantier Mihai Niculiţă, Bökös Emese – office manager Editura Casa şi Zoltan Kovács – student anul III Facultatea de Construcţii şi Arhitectură Oradea, secţia Constructii Civile Industriale si Agricole.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !