Locuri de muncă în Austria şi Franţa

De Dan Birta
2Comentarii
Constructori pentru Austria
Constructori pentru Austria
Sunt oferite 21 de locuri de muncă în Austria în Construcţii şi 48 în Franţa, în domeniul medical.

O agenţie de recrutare din Austria caută 21 de muncitori din domeniul construcţiilor şi mecanicii pentru unul dintre clienţii săi din vestul Austriei, Liechtenstein şi Elveţia. Angajările se fac prin intermediul Eures. Conform informaţiilor primite de la consilierul Eures de la AJOFM Bihor, Simona Burdean, contractul este pe durată nedeterminată, începerea acestuia fiind pe data de 01.03.2014.

Agenţia solicită muncitori care au calificări în meseriile: zugrav, zidar, tencuitor, montator acoperiş, faianţar, pietrar, lăcătuş în construcţii, ajutor în construcţii, finisor, sticlar, ajutor lucrări metalice, sudor, organizator şantier, dulgher, macaragiu, electrician, instalator, operator CNC, tâmplar, etc. „Este necesară cunoaşterea limbii germane şi cel puţin un an de experienţă în meseria solicitată”, a precizat Simona Burdean.

Salariile oferite sunt peste 2.000 de euro net pe lună.

Se mai acordă 25 zile de concediu pe an. Pentru persoanele care nu sunt rezidenţi în Austria se oferă cazare contra cost 250-350 Euro pe lună. Firma asigură echipamentul de lucru şi plata asigurărilor de sănătate, şomaj, asigurare de accident şi asigurare de pensie. Informaţii suplimentare la consilierul Eures de la AJOFM Bihor sau CV în limba germană la bewerbung@mse.li.

Medici pentru Franţa

O altă ofertă urgentă, sosită prin intermediu Eures, se adresează medicilor de diferite specilizări care doresc să muncească în Franţa. Este vorba despre 34 de oferte pentru anestezişti, terapeuţi, endocrinologi, geriatri, obstreticieni, kinoterapeuţi, generalişti, medici de urgenţă, oftalmologi şi logopezi.

Din Franţa mai este o ofertă pentru şase sudori şi şase strungari.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor