Locuri de muncă în Germania

De Dan Birta
Locuri de muncă în Germania
Nu mai puţin de 80 de locuri de muncă sunt disponibile în prezent pe site-ul Eures pentru persoanele care doresc să muncească în Germania.

Cea mai mare ofertă, de 40 de posturi, este pentru lucrători în domeniul prelucrării hârtiei. Se cere conştinţe de bază de limba germană şi o condiţie fizică bună, pentru că se va lucra la bandă. Salariul oferit este de 8,50 de euro brut/oră. Oferta este potrivită cuplurilor sau familiilor. Angajarea este pe durată de terminată de 12 luni.

Altă ofertă este pentru zece electricieni. Slariul este confidenţial, conform contractului colectiv de muncă, dar se oferă în plus 20 de euro/zi pentru cazare şi 15 – 20 de euro/zi pentru masă. Se cer cunoştinţe bune de limba germană.

Asistentele medicale generaliste au, de asemenea, şansa de a se angaja în Germania. Condiţia este de a cunoaşte limba germană şi să aibă calificarea profesională încheiată ca asistente medicale. Salariul oferit este de 2.200 – 2.700 de euro brut/lună. Persoanele preselectate în urma interviului vor avea o săptămână de practică în Germania, iar cheltuielile privind transportul şi cazarea vor fi suportate de VIJ Stuttgart. Deasemenea, se acordă cursuri de limba germană în România până la nivelul B1. Candidaţii admişi vor fi consiliaţi în primele zile după ce ajung în Germania pentru a li se facilita demersul birocratic şi administrativ în intocmirea documentaţiei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !