Locuri de muncă pentru ingineri

De Dan Birta
Locuri de muncă pentru ingineri
Nu mai puţin de 274 de locuri de muncă sunt disponibile în prezent în judeţul Bihor, potrivit datelor furnizate de AJOFM Bihor.

Cea mai mare parte, 210, sunt la Oradea. Dintre acesta, circa 10% se adresează persoanelor cu studii superioare. Predomină locurile de muncă pentru ingineri de diferite specializări: construcţii civile, industriale şi agricole, mediu, tehnolog, mecanic, proiectant, etc. Ofertele se mai adresează logisticienilor, managerilor de asigurări, scenografilor, sculptorilor, pictorilor, economiştilor, agenţilor de turism şi specialiştilor în proiecte pentru fonduri europene.

Studii medii

Pentru persoanele cu studii medii şi şcoală profesională oferta este de 139 de locuri de muncă. Domeniile sunt foarte diverse, de la agenţi de vânzări bilete bingo, agenţi de pază, agenţi de telefonie, agenţi sericii clienţi, casieri, la confecţioneri îmbrăcăminte, contabili, consilieri vânzări, consilieri asigurări, controlori de calitate, designeri grafică, electricieni, etc.

Domeniul mecanicii are oferte bogate pentru debavuratori, frezori, lăcătuşi, operatori CNC, turnători şi strungari. Există oferte de muncă şi pentru tâmplari, dar şi pentru şoferi.

Persoanele necalificate au de ales dintre cele 45 de oferte în doemniul confecţiilor de încălţăminte sau îmbrăcăminte, dar şi ca îngrijitori de clădiri. În judeţ, la Aleşd sunt oferite 11 locuri de muncă, iar la Beiuş 53.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !