Locuri de muncă sezoniere în Germania

De Dan Birta
Locuri de muncă sezoniere în Germania
Ofertele sunt în domeniul gastronomic – hotelier şi este necesară cunoaşterea limbii germane.

Veşti bune pentru românii cu calificări în domeniul gastronomic – hotelier cunoscători ai limbii germane. Aceştia au şansa de a munci în Germania pe bani buni.

Conform informaţiilor primite de la AJOFM Bihor, Eures România dispune de 80 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania. Selecţia se va organiza la Bucureşti în data de 6 martie 2014.

Meserii

Compania germană Europa Park oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: barman (10 de posturi), ospătar (personal servire clienţi) (20 de posturi), bucătar (40 de posturi) şi supraveghetor de noapte (10 posturi).

„Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu de cel puţin doi ani şi cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană (nivel B1/B2). Pentru posturile de supraveghetor de noapte persoanele interesate trebuie să fi urmat cursuri de management în domeniul hotelier şi să aibă atât cunoştinţe foarte bune de limba germană (nivel B2), cât şi cunoştinţe de limba engleză şi limba franceză”, ne-a informat Békési Csaba.

Angajarea se face pe o perioada cuprinsă între şase luni şi un an în funcţie de ocupaţie, începând cu luna aprilie 2014. Salariul oferit este motivant, în conformitate cu tariful prevăzut în contractul colectiv de muncă în domeniu, iar orele suplimentare sunt remunerate în avans. Angajatorul asigură cazarea şi oferă programe de formare profesională, promoţii şi servicii complementare.

„Persoanele cu domiciliul în judetul Bihor, care corespund cerinţelor posturilor oferite, sunt rugate să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AJOFM Bihor, strada Transilvaniei nr.2, telefon 0259.433.346, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selectie”, a precizat Békési Csaba.

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul AJOFM); copie a actului de identitate sau paşaportului (valabilitate minim şase luni); C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf); cazier judiciar în original din care să reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate şase luni) şi adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !