Locuri de munca vacante in Bihor

Locuri de munca vacante in Bihor
Şomerii pot beneficia de cursuri gratuite oferite de căre AFOFM Bihor. 292 de locuri de munca sunt vacante la AJOFM Bihor, în prezent.

Dintre acestea, cele mai multe, 282, sunt la Agenţia Locală Oradea. Pentru persoanele cu studii superioare, oferta este de 13 posturi. Angajatorii caută din această categorie şef coloană auto, contabil şef, inginer drumuri, inginer proiectant, inginer electronist, inginer mecanic, inspector protecţia muncii, revizor contabil, economist, psiholog, asistent social şi asistent manager.

Persoanele cu studii medii sau şcoală profesională au de ales dintzr-o gamă destul de variată de locuri de munca Astfel, pot să-şi găsească un loc de muncă ca analist vânzări tehnicieni de diferote specializări, controlor calitate, contabil casier, revizor contabil, gestionar depozit. Sunt căutaţi de asemenea zidarii, dulgherii instalatorii frezorii. Industria uşoară oferă multe locuri de muncă pentru confecţioneri îmbrăcăminte şi încălţăminte, confecţioneri tricotaje şi cusătoare.

Muncitorii necalificaţi au şi ei la dispoziţie tot 181 de locuri de muncă: cameriste, femeie de serviciu, asamblarea şi montarea cablurilor, confecţii încălţăminte şi îmbrăcăminte etc. În judeţ, sunt disponibile 20 locuri de muncă, la Aleşd, pentru muncitori necalificaţi în confecţii.

Şomeri instruiţi

Pentru a veni în întmpinarea şomerilor AJOFM Bihor va organiza 14 cursuri de formare profesională pentru această categorie de persoane în perioada iulie – noiembrie 2011.

Cursurile sunt destinate şomerilor indemnizaţi şi neindemnizaţi şi sunt gratuite. De asemenea, se asigură gratuitate la transport de la domiciliu la locul de desfăşurare a cursului sau practicii, precum şi analizele medicale gratuite. La cele 14 cursuri vor fi cuprinşi 377 de şomeri. Primul curs este cel de operator maşini numerice cu comandă numerică ce se va desfăşura la Oradea pe o perioadă de cinci luni şi are 28 de locuri. Al doilea curs este cel de lucrător în electronică şi automatizări. Cursul are 48 de locuri şi pot participa la el persoanele cu şapte clase.

Alte cursuri sunt cel de bucătar la Oradea – 28 de locuri, de lucrător în comerţ – 28 de locuri, manichiură – pedichiură 20 de locuri, instalator instalaţii tehnico-sanitare 48 de locuri, electrician constructor 28 de locuri şi ospătar – vânzător în unităţi de alimentaţie publică 25 de locuri.

În judeţ vor fi organizate un curs de tapiţer la Salonta cu 28 de locuri, un curs de lucrător în comerţ, tot la Salonta 28 de locuri, un curs de 20 de locuri pentru bucătari la Aleşd şi un curs de 20 de locuri pentru lucrători în comerţ la Beiuş.

S.Al.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !