Locuri de munca vacante in Bihor

De Dan Birta
Locuri de munca vacante in Bihor
În Bihor sunt dipsonibilie 365 de locuri de muncă, dintre care 40 pentru persoane cu studii superioare.

AJOFM Bihor are, în prezent, în baza sa de date, 365 de locuri de muncă pentru persoanele interesate. Dintre acestea, 306 se găsesc la Oradea. Persoanele cu studii superioare au la dispoziţie 40 de oferte. Acestea sunt pentru: agenţi de turism, analişti achiziţii, contabili şefi, controlori de calitate, directori de producţie, economişti, ingineri chimişti, ingineri informaticieni, ingineri mecanici, ingineri proiectanţi, oftalmologi, tehnicieni, programatori, etc.

Studii medii

Pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională oferta este de 224 de locuri de muncă. Dintre acestea enumerăm: agenţi de vânzare bilete de bingo, balerine, dansatoare, casieri, consilieri vânzări, bucătari, confecţioneri îmbrăcăminte, consilieri asigurări, cusători, dispeceri, funcţionari informaţii, debavuratori, frezori, inspectori calitate, magazineri, lucrători comerciali, mecanici auto, operatori chimişti, operatori CNC, tâmplari, sudori, turnători, etc.

Persoanele necalificate au la dispoziție 42 de oferte în industria alimentară, ca manipulanţi de marfă, spălători de vase şi pentru a fi calificate în meseria de forjor.

În judeţ, sunt oferite 20 de locuri de muncă la Beiuş şi 30 la Aleşd. La Beiuş, oferta este pentru confecţioneri îmbrăcăminte şi muncitori necalificaţi, iar la Aleşd pentru muncitori calificaţi şi necalificaţi în industria confecţiilor.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !