Locuri de munca vacante in Bihor

De Dan Birta
1Comentariu
Locuri de munca vacante in Bihor
Dintre cele 372 de locuri de muncă oferite, 40 sunt pentru persoanele care au terminat o facultate.

Peste 370 de locuri de muncă sunt disponibile în baza de date a AJOFM Bihor în prezent. Dintre acestea, 317 sunt la Oradea. Persoanele cu studii superioare au de ales dintre 42 de slujbe. Cele mai multe sunt pentru ingineri: producţie, electromecanic, tehnolog, proiectant, dar şi pentru agenţi de turism, programatori, controlori calitate, etc.

Studii medii şi şcoală profesională

Pentru persoanele care au terminat un liceu sau o şcoală profesională oferta este de 182 de locuri de muncă. Astfel, pot să-şi găsească de lucru cei calificaţi într-una din meseriile: ajutor bucătar, asistent medical, casier, confecţioner piele, confecţioner îmbrăcăminte, designeri, dispeceri, electricieni, frezori, debavuratori, inspectori calitate, lăcătuşi, magazineri, operatori CNC, operatori calculator, şoferi, sudori, tâmplari, turnători, vânzători, etc.

Muncitorii necalificaţi au de ales dintre 93 de oferte de locuri de muncă. Cele mai multe oferte vin din industria alimentară. Urmează cusut piele şi confecţii, confecţii metalice, portari, etc.

În judeţ, la Aleşd sunt oferite 40 de locuri de muncă pentru confecţioneri îmbrăcăminte, iar la Beiuş, 15 locuri de muncă la confecţii.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor