LPS Bihorul, în grupa de elită

De Gavril Nutiu
LPS Bihorul, în grupa de elită
Echipele de juniori A şi B ale clubului orădean vor juca în eşalonul de elită al FR Fotbal.

Şedinţa Biroului Federal al FR Fotbal a aprobat recent propunerea de restructurare a Campionatelor Republicane pentru juniori A şi B. Conform noului proiect, vor exista două competiţii principale – Grupa de elită, din care vor face parte primele trei clasate din fiecare serie la finele ediţiei trecute, respectiv gruopa clasică, în care vor juca ocupantele locurilor de la 4 în jos din serii.

CSŞ LPS Bihorul va face parte din grupa de elită, atât la juniori A, cât şi la juniori B. Directorul LPS Bihorul, Dan Matei a subliniat faptul că gruparea pe care îl conduce este singurul Club Sportiv Şcolar din ţară care are echipe calificate în grupa de elită la anmbele categorii de juniori. „Suntem singurul Club Sportiv Şcolar din întreaga ţară care va avea echipele în grupa de elită, atât la juniori A, cât şi la juniori B. La juniori A, patru astfel de cluburi au echipe calificate: LPS Bihorul, LPS Banatul Timişoara, LPS Iaşi şi LPS Roman. La juniori B, sunt trei cluburi – LPS Bihorul, LPS Satu Mare şi LPS Suceava. Fiecare echipă participantă în grupa de elită va primi din partea federaţiei o sumă de 5.000 de lei, pentru deplasări, cazare şi masă”, a declarat Dan Matei. Oficialul orădean a apreciat noul sistem iniţiat de FR Fotbal. „Este un sistem bun, competitiv. Din grupa de elită fac parte echipele cu adevărat valoroase, fiind eliminate formaţiile slabe, care făceau mai mult figuraţie în campionat”, a explicat Dan Matei.

Îşi vor completă loturile

Directorul CSŞ LPS Bihorul a făcut un apel către fotbaliştii din judeţ, invitându-i să participe la acţiunile de selecţie ale clubului său, pentru completarea loturilor la categoriile de vârstă ale celor născuţi în anii 1997-2002. „Fac un apel la toţi cei care doresc să-şi clădească o carieră în fotbal, să urmeze un parcurs de performanţă, ţinând cont de faptul că suntem singurul club din Bihor care ia startul în cel mai puternic campionat, atât la juniori A, c

t şi la juniori B. Trebuie să treacă peste orgolii şi să-şi urmărească în primul rând propriul interes. Îi aşteptăm să ni se alăture, avem uşile deschise, oferim oportunităţi de completare a loturilor”, a afirmat directorul Dan Matei. Selecţiile vor avea loc în perioada 14 iulie – 1 august, la CSŞ LPS Bihorul.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !