Lucrări de atestat la Arte

De Crina Dobocan
Lucrări de atestat la Arte
În prezenţa a numeroşi părinţi, bunici, fraţi, surori, prieteni, profesori şi invitaţi, elevii din clasele a XII-a de la Liceul de Arte din Oradea şi-au prezentat valoroasele „Lucrări de atestat”.


În sala festivă a instituţiei de învăţământ au fost expuse lucrări de grafică, pictură, ceramică, arte textile, design vestimentar, arhitectură şi design industrial, toate executate cu măiestrie şi profesionalism de absolvenţii acestei promoţii ai Liceului de Arte şi expuse pe simeze. După ce şefa catedrei de Artă Plastică, prof. Doina Tătar, şi directorul liceului, prof. Mihaela Bondor, i-au felicitat pe elevi şi le-au urat drum bun în viaţă, absolvenţii de la secţia de design vestimentar şi-au prezentat lucrările în cadrul unei parade de modă care a încântat asistenţa şi colegii mai mici din cadrul instituţiei şcolare.

Directoarea Mihaela Bondor a subliniat faptul că expoziţia de atestat este o etapă din viaţa de artişti a absolvenţilor, care va fi urmată de o alta, şi a felicitat-o pe eleva Pfeil Ottilia pentru lucrarea care a fost aleasă pentru afişul evenimentului – Mona Lisa, în timp ce prof. Doina Tătar a vorbit, cu argumente şi fireşti emoţii, despre eveniment, importanţa, semnificaţia lui şi despre seriozitatea cu care au lucrat elevii, munca şi pasiunea pusă în operele de artă prezentate, subliniind totodată rolul profesorilor coordonatori ai fiecărei secţii (Maria David, Nada Panait, Dorin Damaschin, Gyongyi Ujvarossy, Szep-Janko Noemi, Silviu Popa şi Andreea Meza).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !