Lucrarile pe Bulevardul Decebal au fost finalizate

Bulevardul Decebal din Oradea a fost reabilitat
Bulevardul Decebal din Oradea a fost reabilitat
Lucrarile de reabilitare ale celor doua tronsoane de pe Bulevardul Decebal, incepute in luna aprilie, au luat sfarsit. Urmeaza efectuarea marcajelor rutiere care vor incheia procesul de reinfrumusetare.  

In perioada aprilie-iunie Primaria Oradea a demarat lucrarile de reabilitare pe Bulevardul Decebal. Tronsonul Strada Primariei – Strada Sucevei si Strada Matei Basarab si tronsonul Bulevardul Dacia – Str. Sf. Apostol Andrei au beneficiat de lucrari care au constat in: bordurare cu rigola, frezarea asfaltului, completarea cu binder si strat de uzura si aducerea la cota a caminelor si a gurilor de scurgere. Lucrarile au fost efectuate de S.C Drumuri Orasenesti S.A iar valoarea acestora se ridica la 1.120.290 lei fara TVA.

 Fantana decorativa pe Bulevardul Dacia din Oradea

O fantana decorativa si un parc vor fi amenajate pe Bulevardul Dacia

Totodata Primaria Oradea anunta ca Bulevardul Dacia va fi infrumusetat cu o fantana decorativa. Compania de Apa Oradea a inceput deja lucrarile, care constau in amenajarea unui parc de agrement prevazut cu o fantana decorativa, pe spatiul cuprins intre Bulevardul Dacia si Strada Eroul Necunoscut. Predarea amplasamentului a avut loc in data de 14 iunie, iar lucrarea, care va fi efectuata de SC Selina SRL, are un termen de finalizare de doua luni. Valoarea lucrarilor se ridica la 591 263,48 lei fara TVA. Dupa ce lucrarile vor fi finalizate, Primaria Oradea anunta ca va asfalta prelungirea strazii Eroul Necunoscut.

Bulevardul Decebal din Oradea va fi mai verde

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !