Lupta pentru o sala de sport

Lupta pentru o sala de sport
În săptămâna „Şcoala altfel”, elevii de la Şcoala cu clasele I-VIII „Dimitrie Cantemir” din Oradea vor strânge fonduri pentru o sală de sport. Acţiunea va avea loc în data de 3 aprilie.

„Organizăm această acţiune, mânaţi fiind de acelaşi spirit şi de motivaţia de a promova sportul şi educaţia fizică în rândul copiilor noştri, pentru o viaţă sănătoasă şi o dezvoltare armonioasă. Scopul nostru este să atragem fonduri, să obţinem resurse materiale şi/sau financiare pentru construirea/amenajarea unei săli de sport pentru copiii claselor I-IV care învaţă în clădirea mică a şcolii noastre”, spune Lucaciu Simona, cadru didactic la această unitate de învăţământ.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul programului “Şcoala alfel”, program care își propune implicarea, deopotrivă, a elevilor și a dascălilor, dar şi a unor eventuali parteneri în activități nonformale, care să contribuie la dezvoltarea copiilor.

„Pentru noi este totodată şi un prilej de a da dovadă de spirit civic, susţinere şi implicare pentru un viitor mai bun”, mai spune Lucaciu.

C.D.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !