Măcelari în Belgia, asistenţi în Germania

De Dan Birta
Se caută măcelari şi asistente
Se caută măcelari şi asistente
Zece posturi disponibile pentru măcelari în Belgia şi 50 pentru asistenţi în Germania.

Măcelarii şi asistenţii medicali au şasa de a munci pe bani buni în Belgia, respectiv Germania. Pentru măcelari sunt disponibile zece posturi. Se caută măcelari sau persoane care au experienţă de lucru într-un abator. Se va procesa doar carne de porc. „Cerinţele de bază sunt calificarea de în meseria de măcelar sau experienţa de cel puţin doi ani ca măcelar, plus permis de conducere categoria B. Sunt necesare cunoştinţe de bază de limba engleză”, ne-a informat Simona Burdean, consilierul Eures de la AJOFM Bihor.

Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, iar salariul oferit este cuprins între 12,46 şi 13, 87 euro brut pe oră, în funcţie de calificare. Termenul limită de aplicare pentru aceste posturi este data de 24.08.2014.

Asistenţi

De asemenea, din Germania există o ofertă generoasă pentru asistenţii medicali din România. Mai ales că nu se cere cunoaşterea limbii germane şi sunt acceptaţi şi cei care termină şcoala în acest an. „Locurile de muncă sunt în spitale şi azile de bătrâni din Germania. Salarizarea este de 11,22 de euro/oră, la un program de 40 de ore pe săptămână. Sunt asigurate asigurarea socială şi asigurarea de sănătate”, a precizat Simona Burdean. Cursull lingvistic se va asigura în România cu profesori specializaţi şi material didactic special conceput pentru domeniul medical.Toate costurile cursului lingvistic sunt prefinanţate de societate. Cursanţii vor suporta doar costurile cărţilor. De asemenea , vor fi sprijiniţi în găsirea unei locuinţe şi intergarea în Germania.

Informaţii suplimentare despre cele două oferte pot fi obţinute la consilierul Eures de la AJOFM Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !