Mai mulți admiși după contestații. Unii profesori au primit note mai mici

De Alexandru Guiaș
1Comentariu
Mai mulți admiși după contestații. Unii profesori au primit note mai mici
Cu 5 procente a crescut numărul promovaților la examenul de definitivare după soluționarea contestațiilor, de la 60,10% la 65,82%. În urma contestațiilor 34 de candidați s-au ales cu note mai mari, iar 15 cu note mai mici.

Inspectoratul Școlar Județean a afișat rezultatele finale la examenul de definitivare în urma soluţionării contestaţiilor depuse. Astfel, la unii au crescut notele, iar la alții dimpotrivă, notele au scăzut. După evaluarea lucrărilor scrise şi afişarea rezultatelor, 54 de candidaţi au depus contestaţii din care 49 au fost admise (la 34 au crescut notele, la 15 au scăzut).

Trebuie precizat faptul că înainte de contestații la Examenul Naţional de Definitivare din acest an, în Bihor au fost validaţi 225 de candidaţi din care 14 s-au retras, 7 au fost absenţi, iar un candidat a fost eliminat. Din cele 203 lucrări preluate, 4 au fost anulate în centrul de examen.
Potrivit rezultatelor finale, după soluționarea contestațiilor, în Bihor s-au înregistrat 68 de candidaţi cu medii mai mici de 8.00, 82 cu medii cuprinse între 8-8.99, 48 cu medii cuprinse între 9-9.99 şi un candidat a avut media 10 (disciplina istorie).

După încheierea constestaţiilor numărul candidaţilor promovaţi a crescut de la 122 la 131. În concluzie, procentul de promovare a crescut de la 60.10 % la 65, 82 %.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor