Mai puțin și începe școala? MedLife Oradea e alături de copilul tău, pentru un start sănătos

Reactualizat la:
Mai puțin și începe școala? MedLife Oradea e alături de copilul tău, pentru un start sănătos
Vara e pe sfârșite, așa că este de datoria părinților să își pregătească micuții pentru noul an școlar și să se asigure că sunt în formă pentru a reintra în colectivitate.

Astfel, odată cu începerea anului școlar, specialiștii în pediatrie recomandă următoarele analize:

1. Exudat nazal și faringian – identifică bacteriile responsabile pentru amigdalite, otite, pneumonii etc. Astfel, unii copii pot fi purtători de stafilococ aureus, o bacterie care poate produce o gamă largă de infecții, a căror gravitate variază de la infecții superficiale ale pielii, până la infecții severe (septicemii, meningite).

2. Examen coproparazitologic – identifică paraziții intestinali. Parazitozele intestinale sunt mai frecvente la copii și se transmit ușor în colectivități. Infestarea se face pe cale digestivă, prin intermediul mâinilor murdare, școlarii și preșcolarii fiind expuși la acest risc.

3. Coprocultura – relevă prezența unor bacterii care ar putea produce infecții digestive ce evoluează cu vărsături, diaree, febră, dureri abdominale. Pot fi forme ușoare de boală, dar uneori pot avea forme severe.

La MedLife Oradea, am conceput un pachet promoțional de prevenție pentru bolile copilăriei:

Exudat faringian + Examen coproparazitologic = 30 lei

În plus, consultațiile la Pediatrie la doamna doactor Chiș Ioana sunt decontate prin CAS, așa că vă așteptăm cu cei mici la controlul periodic recomandat!

Programează cât de curând la 0259 960 un control medical pentru copilul tău, înainte de începerea anului școlar.

Advertorial! Hb: 265620