Mai sunt bilete de tratament nesolicitate

De Dan Birta
Mai sunt bilete de tratament nesolicitate
© A elderly gentleman gives a piggyback to a lady outdoors in a park on a summers day.
Bihorenii mai pot solicita bilete de tratament pentru seria a treia cu începere din 8 aprilie.

Bihorenii care au făcut cereri pentru bilete de tratament prin intermediul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Bihor se pot prezenta la sediul instituţiei pentru ridicarea acestora. Este vorba de 100 de bilete de tratament pentru seria a treia, începând cu data de 08.04.2017, pentru următoarele staţiuni: Buziaş, Covasna, Băile 1 Mai, Geoagiu, Olăneşti şi Moneasa.

Biletele se pot ridica de la sediul instituţiei, zilnic, de luni până joi între orele 8:00-14:00, iar vineri între orele 8:00-13:00, până în data de 05.04.2017, ora 14:00. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face din data de 06.04.2017, ora 8:00.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Bilete nesolicitate

Pe de altă parte, CJP Bihor informează persoanele interesate că mai sunt bilete de tratament disponibile pentru seria a treia, cu începere din data de 08.04.2017, pentru următoarele staţiuni: Buziaş, Geoagiu, Băile 1 Mai şi Moneasa. Astfel, pentru Moneasa (staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor sistemului nervos) mai sunt şase locuri. Pentru Buziaş (staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor cardiovasculare) – două locuri, pentru Geoagiu (staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor sistemului nervos) – cinci locuri şi pentru Băile 1 Mai (staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor reumatice) – şase locuri.

Persoanele interesate se vor prezenta la sediul instituţiei, de luni până joi între orele 8:00-14:00, iar vineri între orele 8:00-13:00, cu: actul de identitate (original + copie); biletul de trimitere pentru serviciile medicale clinice, formularul unic cu regim special, eliberat de către medicul de specialitate (copie) şi cuponul pentru plata pensiei (copie + original).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !