Marele premiu revine Scolii Dacia

De Veronica Bursaşiu
Marele premiu revine Scolii Dacia
Clubul Lions 22 Oradea i-a premiat joi pe câştigătorii concursului internaţional de desene „Afiş pentru pace”.

Evenimentul este organizat de 25 de ani la nivel mondial. În Oradea, doamna Rodica Dacin organizează acest concurs de 10 ani. Tema concursului din acest an a fost „Imaginea păcii”, iar scopul a fost acela de a-i educa pe copii în spiritul păcii şi solidarităţii, dar şi acela de a-i stimula pe micii artişti să-şi exprime în imagini şi culoare sentimentele generate de aceste deziderade universale. Împreună cu Irina Crişan, fostul Guvernator Lions i-a premiat pe elevii de la Şcoala Dacia. Marele premiu şi 250 de lei i-au revenit Iuliei Zaha. În desenul fetiţei armonia şi înţelegerea se împletesc ca un puzzle. Locul I a fost ocupat de Alexandra Dudaş, locul II i-a revenit Cintiei Ardelean, locul III a fost adjudecat de Mara Teodora Darna, iar cu menţiune a fost răsplătită Casandra Muşet.

Fiecare premiant a fost răsplătit şi cu premii în bani. Pentru toţi cei 48 de elevi ai doamnei profesoare Ioana Mureşan a venit Moş Nicolae cu câte o pungă de cadouri. Moşul nu l-a uitat nici pe domnul director Florian Hava şi nici Şcoala Dacia, care a primit o diplomă de apreciere. „Am o bucurie deosebită să vă văd azi atât de bucuroşi. Noi îi îndemnăm pe elevii noştri să intre în competiţii, iar atunci când rezultatele sunt ca şi cele de azi, nu putem decât să îi felicităm pe protagonişti pentru performanţe. Sperăm că anul viitor vom fi şi mai pregătiţi”, a spus directorul Florian Hava. La nivel internaţional, în acest concurs sunt prezentate anual 350.000 de lucrări. Anul trecut o orădeancă a reuşit performanţa de a fi premiată internaţional.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !