Maria Sabin la Forumul Mondial al Femeilor

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
Maria Sabin la Forumul Mondial al Femeilor
Mediul de afaceri bihorean bihoream este reprezentat la vârf în Malaezia, la Kuala Lumpur, acolo unde în aceste zile are loc Global Summit of Women.

Maria Sabin, vicepreşedintele Federaţiei Patronilor, femeia de afaceri a anului 2012 în Bihor la Gala Brandurilor bihorene, se află alături de lideri guvernamentali antreprenori pentru a discuta teme majore din economie. Din Australia, Brazilia, Franța sau Africa de Sud, 1000 de femei din 72 de țări se adună în Kuala Lumpur pentru Forumul Mondial al Femeilor.
Cu mai puțin de o lună înainte, femeile de afaceri, lideri din domeniul guvernamental ori cel anreprenorial din înreaga lume fac ultimele pregătiri pentru a lua parte la întâlnirea mondială găzduită de Malaezia între 6 și 8 iunie. Reunindu-se sub sloganul „Femeile – realizarea de economii noi”, delegatele continuă să pună accentul pe afaceri și unele dintre ele caută oportunități de piață prin intermediul întâlnirilor Business To Business organizate de Ministerul pentru Comerț Exterior din Malaezia, în timp ce altele sunt în căutare de colaborări de tip personal ori organizațional. Multe sunt interesate să își lărgească cunoștințele de bază în domeniul economic sau să își îmbunătățească aptitudinile.
forum forum2
Iată un exemplu de subiecte care urmează să fie acoperite în timpul forumului și experții invitați să conducă aceste sesiuni: „Afacerile în regiunea Asia-Pacific: Ce să faci și Ce să nu faci”. În timp ce ministrul pentru comerț Exterior din Maleazia va susține o prezentare despre „Cum să faci afaceri cu Malaezia” cu o zi înainte de debutul forumului, o sesiune care va pune accentul pe „Ce să faci și Ce să nu faci?” referitor la modul de a realiza astfel de afaceri în regiunea Asia-Pacific va oferi sfaturi practice extrase din experiență. „O pleiadă de experți vor împărtăși perspective în acest sens, din diferite părți ale regiunii. Cea care va deschide această sesiune deosebit de căutată este distinsa Anna WU, membru al Consiliului Executiv al Hong Kong, care va vorbi despre acest subiect atât din perspectiva afacerilor cât și cea a reglementărilor în domeniu.
Industria de consultanță în afaceri și a serviciilor financiare corporative va fi reprezentată de Aurora “Boots” Geotina-Garcia, care este președintele Ciba Capital Philippines și are o experiență de 30 de ani ca și consultant în afaceri și guvernamental. De asemenea, va fi prezentă și Sarah Maraghy, vicepreședinte regional pentru Asia de Sud pentru Lockheed Martin, care, din poziția pe care o deține se ocupă de realizarea de programe de parteneriat pe piața guvernamentală axate pe apărare, securitate și informații secrete. Într-o altă sesiune a forumului, delegatelor le vor fi furnizate instrumente practice care să le asigure succesul, directori de mari companii multinaționale împărtășind sfaturi referitoare la consolidarea profilului afacerii proprii. Sesiunea va fi deschisă de Marilyn Johnson, fost vicepreședinte la IDM, iar apoi va susține o prezentare Pamela Culpepper, vicepreședinte la PespsiCo, care activează de 13 ani în cadrul companiei, dar și Flavia Vigio, vicepreședinte Mc Donald’s pentru America Latină”, spune Maria Sabin.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !