Marius Vizer, cetăţean de onoare al Oradiei

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
9Comentarii
Marius Vizer, cetăţean de onoare al Oradiei
Propunerea aparţine preşedintelui Federaţiei Patronilor Bihor, Ioan Lucian.

Prieten al unuia dintre cei mai puternici oameni ai lumii, Vladimir Putin, Marius Vizer, președinte al Federației Internaționale de Judo, este noul șef mare al Sport Accord. Această entitate reunește peste 100 de federații sportive (mult mai multe decât Comitetul Internațional Olimpic), fiind o adevărată forță mondială în materie de sport. Candidatura bihoreanului a fost susținută și de recunoscuți oameni de sport români precum Nadia Comăneci, Ion Țiriac și Ilie Năstase. Marius Vizer. Alăturându-se acestei galerii de nume sonore, preşedintele Federaţiei Patronilor Bihor, Ioan Lucian îl propune pe şeful SportAcord cetăţean de onoare al Oradiei.


ioan lucian

Care este motivaţia lui Lucian?

„Am avut două experienţe deosebite alături de domnul Marius Vizer : promovarea în prima ligă de fotbal din România din 2003 şi realizarea parteneriatului cu Primăria Oradiei în ceea ce priveşte clubul FC Bihor din 2010, parteneriat ce a salvat echipa de la desfiinţare şi a dus-o la promovare, din nou, în prima liga. Aducând Cupa Campionilor la judo, în Oradea, cu Liberty, promovând fotbalul salontan până la nivel de divizia A , dezvoltând unul dintre cela mai prolifice centre de copii şi juniori de fotbal din ţară , susţinând sportul orădean şi bihorean din poziţii înalte ale forurilor sportive româneşti, europene şi mondiale (presedinte FRJ,FEJ şi FIJ), cu siguranţă Oradea, Bihorul şi România trebuie să se mândrească cu o astfel de personalitate, născută şi crescută pe meleagurile bihorene.

Notorietatea oraşului nostru, a judeţului nostru, a sporit şi datorită prestantei pe care Marius Vizer a avut-o şi o are în activităţile sale legate de sport şi nu numai, pentru că trebuie să amintim că domnia sa este şi un prosper om de afaceri pe care Federaţia Patronilor Bihor l-a respectat în mod deosebit. Tocmai de aceea, propun Consiliului Local Oradea să analizeze posibilitatea de a acorda preşedintelui Marius Vizer distincţia de Cetăţean de Onoare al urbei noastre ca o un semn al recunostinţei pentru realizările deosebite de care cu siguranţă se bucură Oradea .Trebuie să învăţăm să-i respectăm şi să îi cinstim cum se cuvine pe toţi aceea care au realizări deosebite ce se răsfrâng asupra comunităţii noastre atunci când sunt în viaţă şi nu după ce trec în nefiinţă”, spune Ioan Lucian.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor