Marriott Hotel Frankfurt angajează români

De Dan Birta
Ofertele sunt pentru Hotel Marriot
Ofertele sunt pentru Hotel Marriot
Preselecţia va avea loc la Braşov în zilele de 27 şi 28 august 2014.

Unul dintre cele mai renumite lanţuri hoteliere din lume, Marriott, vrea să angajeze români pentru hotelul din Frankfurt. „Prin Eurea România a sosit o ofertă de 69 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania. Selecaţia se va organiza la Braşov în zilele de 27 şi 28 august 2014”, informează Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor. Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (18 posturi), ospătar, (15 posturi), recepţioner (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem – McDonald’s şi Burger King (15 posturi) şi manager restaurant (6 posturi).

Condiţii

Pentru ocuparea posturilor de bucatar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune de limba germană (nivel A2 – B1/B2).

Pentru posturile de recepţioner şi manager restaurant, angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, nivel C1 – C2, cât şi cunoştinţe bune de limba engleză, nivel B2, precum şi calificare şi experienţă în domeniu. „Angajarea se face pe o perioadă cuprinsă între şase luni şi un an, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de angajator, începând cu luna septembrie 2014”, a precizat directorul AJOFM Bihor. Salariul oferit este de 1.400 – 2.200 euro brut/lună (în funcţie de tarifele în domeniu şi de zona în care se va desfăşura activitatea). Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână. Se lucreaza în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit sau contracost (270 euro/lună), iar întreţinerea poate fi gratuită, negociabilă sau pe cont propriu.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Bihor, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM Bihor, strada Transilvaniei nr.2, telefon:0259.333.346, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completeaza la sediul AJOFM); copie a actului de identitate sau paşaport (valabilitate minim şase luni); CV model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf); cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate şase luni) şi adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos, apt pentru muncă”.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !