Mașina robotizată Automower® are grijă de grădina ta

Reactualizat la:
5Comentarii
Mașina robotizată Automower® are grijă de grădina ta
Acum nu trebuie să îți mai faci griji pentru grădina ta, mașina robotizată Automwer® va tunde gazonul în lipsa ta.

Programează mașina iar când te întorci de la serviciu vei găsi iarba tăiată.

Instalați și uitați de griji

Mașinile robotizate Automower® beneficiază de soluții tehnologice avansate pentru a atinge cel mai înalt nivel de fiabilitate, calitate și rezultate în tunderea gazonului. Astfel obțineți operare fără întreținere și manoperă de service minimă.

Rezultate excepționale

Sistem de tundere unic – 1 aparat de tăiere cu 3 cuțite rezistente care asigură tunderi curate. Tunderea fină a ierbii asigură fertilizarea solului, rezultate excelente fără efort și consum de energie scăzut. Fără resturi ale ierbii de adunat ulterior.

Fără urme pe gazon

Mașinile robotizate Husqvarna lucrează pe trasee aleatorii pentru a evita urmele de pe gazon, chiar și în pasajele înguste sau când se întoarce la sursa de încărcare.

Vecini fericiți

Prietenoasă cu mediul înconjurător, mașina robotizată este alimentată cu baterii. Tunde iarba fără emisii de noxe și cu un nivel foarte scăzut de zgomot – ideală pentru zonele rezidențiale.

Setați orele de lucru

Programare – Dvs. decideți cât timp va funcționa mașina Automower®, pentru toate zilele săptămânii.

Se adaptează la ritmul de creștere al ierbii

Mașina robotizată Automower® echipată cu temporizator meteo își ajustează automat timpul de lucru în perioadele de creștere mai rapidă a ierbii. În perioadele mai secetoase, va petrece mai puțin timp pentru tundere, micșorând uzura.

Simplu și ușor

Sistemul GPS permite mașinii Automower® să detecteze părțile tunse ale peluzei și asigură o peluză impecabilă.

Modelele Automower® 430X și 450X sunt echipate cu navigare asistată prin GPS care creează o hartă a peluzei. Mașina robotizată știe exact ce părți din perimetru a acoperit și optimizează automat șablonul pentru lucru.

Automower® Connect. Doar un smartphone și sunteți conectați

Automower® Connect este o aplicație care vă oferă control complet asupra mașinii robotizate, prin telefon. Puteți trimite comenzi de start, oprire sau staționare, verifica și ajusta setările sau primi alarme și urmări localizarea mașinii în caz de furt – oriunde ați fi.

Ce trebuie să aveți în vedere atunci când alegeți o mașină robotizată Automower®

Pentru a alege modelul potrivit de Automower®, trebuie să țineți cont de următoarele aspecte: timpul de lucru dorit, mărimea peluzei dvs. și complexitatea acesteia în termeni de pante, formă, pasaje înguste și alte obstacole. Accesați secțiunea Automower® de pe site-ul Husqvarna pentru mai multe informații și îndrumări.

Timpul de lucru

Mașina robotizată nu ar trebui să funcționeze cât timp membrii familiei dvs. doresc să se joace sau relaxeze pe gazon. Asigurați-vă că alegeți un Automower® cu o capacitate suficientă de tundere a întregii peluze, pe timpul când gazonul nu este circulat. Dacă plănuiți să funcționeze pe timpul nopții, alegeți un model cu tehnologia ultrasilențioasă a sistemului de tracțiune, pentru perturbări minime

Complexitate

Dacă peluza dvs. este plană și pătrată, un model mai mic este perfect. Pe de altă parte, dacă peluza conține pante, pasaje înguste, zone inegale și obstacole frecvente – arbuși și copaci, vă recomandăm să optați pentru o mașină de tuns cu o capacitate dovedită de a gestiona astfel de provocări.

Mărimea peluzei

Capacitatea de tundere specificată pentru fiecare model este suprafața maximă care poate fi lucrată dacă mașina robotizată funcționează 24/7 și se oprește doar pentru a se încărca. Prin urmare, vă recomandăm să optați pentru o capacitate de tundere care depășește substanțial dimensiunea peluzei, pentru a oferi timp de joacă și alte activități pe gazon. Exemplu: Dacă peluza dvs. are 500m² și doriți ca mașina să lucreze în fiecare zi, de la 8:00-16:00 (8 ore/24 = 0.33) capacitatea necesară va fi de minim 500/0.33 = 1.500m²

Distribuitorul dvs. Husqvarna vă poate asista cu sfaturi, instalare și service

Consultarea unui dealer Husqvarna este întotdeauna cea mai bună modalitate de a vă asigura că obțineți modelul potrivit de Automower® pentru dvs. și grădina dvs. Pentru a vă asigura un confort maxim și o funcționare fără probleme, vă recomandăm să cedați procedeele de instalare în grădina dvs., în grija dealerului Husqvarna.

Accesorii inteligente

Suporți de perete, huse de transport, modul de comunicații GPS, perii pentru roți, amplificatoare de semnal și multe altele. Gama noastră de accesorii inteligente facilitează pregătirile, vă ajută să vă personalizați mașina și să o faceți cât mai distractiv de utilizat.

Magazin MotorPro, Str. Sucevei Nr. 2, Oradea, Bihor (vis-à-vis de Piata Mare)

Telefon: 0359 466 771, E-mail.: office@sunrise-central.com

Advertorial!5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor