Mentorat pentru studentii intreprinzatori

De Dan Birta
Mentorat pentru studentii intreprinzatori
Studenţii vor învăţa din experienţa unor oameni de afaceri de succes în cadrul Şcolii ANTREMAN.

Studenţii care doresc să devină întreprinzători pot participa la un program intens de mentorat. Acesta este organizat de către Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în cadrul Şcolii de Studii Antreprenoriale şi Manageriale – Şcoala ANTREMAN.

„Programul de mentorat vine în sprijinul studenţilor prin crearea unei platfome prin care ei pot accesa oameni de afaceri de succes în domeniile lor de interes”, a declarat Ioan Mintaş, prim vicepreşedinte al CNIPMMR. În cadrul acestui program vor avea loc interacţiuni faţă în faţă între studenţi şi mentori, prin intermediul cărora studenţii pot vedea ariile de competenţe ale întreprinzătorilor şi pot alege în cunoştinţă de cauză, ceea ce consideră ca fiind important pentru viitoarele lor companii.

Afaceri de succes

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă promovarea culturii antreprenoriale şi dezvoltarea capacităţii persoanelor de a iniţia şi conduce afaceri de succes prin crearea Şcolii de Studii Intreprenoriale şi Manageriale. „Şcoala creată în cadrul proiectului ANTREMAN este prima şcoală din România care asigură creşterea gradului de corelare a educaţiei cu realităţile economice prin îmbinarea abordării academice cu pragmatismul specific mediului de afaceri”, a precizat Ioan Mintaş. În program vor fi cuprinşi 165 de studenţi. Proiectul se derulează la Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti

Mentorii participanţi la program vor fi selectaţi dintre întreprinzătorii care deţin o afacere de succes de cel puţin trei ani, care conştientizează provocările specifice cu care se confruntă start-up-urile şi care doresc să împărtăşească din know-how-ul şi experienţa lor. Şcoala ATREMAN este un proiect cu finanţare prin POSDRU.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !