MERITABIO – suc natural din mere româneşti!

Reactualizat la:
MERITABIO – suc natural din mere româneşti!
În apropierea sezonului rece ce poate fi mai bun decât un suc natural, fără conservanţi.

Sucul de mere MERITABIO un produs natural, extras în întregime din mere crescute în livada proprie înregistrată în agricultura ecologică este soluţia ideală pentru această perioadă.

Sucul MERITABIO nu conţine conservanţi, este extras integral din fructe, nefiltrat şi pasteurizat! MERITABIO are o perioadă de valabilitate crescută, de 1 an de la îmbuteliere şi 30 de zile de la deschidere, datorita ambalajului aseptic Bag-in-Box. Gustul deosebit, dulce-acrisor al sucului de mere MERITABIO este potrivit pentru orice moment al zilei.

Produse proaspete şi autentice

Ceea ce caută și apreciază tot mai mult fiecare om responsabil de sănătatea lui și a familiei lui. Totul se produce în cadrul fermei din Cheresig, care se întinde pe suprafața a 20 de hectare, deținătoare a mărcii de sucuri MERITABIO.

Sucurile MERITABIO sunt produse după toate regulile unei alimentații sănătoase, la care aspirăm cu toții. Merele, sucul de mere, sucul de mere și cătină, sucul de mere și vișine, și oțetul de mere sunt produsele-etalon ale mărcii MERITABIO. Acestea se remarcă prin calitățile lor – gust, aromă și compoziție. Sucul și oțetul fiind produse din fructele livezii MERITABIO, au toate calitățile acestora, ieșind în evidență prin aroma deosebită, gustul dulce-acrișor și culoarea naturală specifică unor fructe crescute într-un mediu ecologic.

În perioda de producţie la fermă se interzice utilizarea organismelor modificate genetic (OMG-uri şi derivatele acestora), a fertilizanţilor şi pesticidelor de sinteză, a stimulatorilor şi regulatorilor de creştere, hormonilor, antibioticelor. Pe partea de procesare, firma operează o linie de suc de fructe și o linie pentru producerea oțetului de mere ecologic.

În etapa de procesare a alimentelor se interzice folosirea aditivilor alimentari, a substanţelor complementare şi a substanţelor chimice de sinteză. Merele din livada MERITABIO sunt mai zemoase și mai acidulate față de soiurile cunoscute, sunt soiuri special create pentru producția sucului de măr natural și ecologic, fie că se numesc Remo, Rebela, Freedom, Reglindis, Rewena, ori Pinova, Florina și Relinda.

La ferma din Cheresig totul se produce astfel încât să fie potrivit metabolismului uman, în deplină corelaţie cu conservarea şi dezvoltarea mediului. Merele se recoltează de la începutul lunii august și până la sfârșitul lunii octombrie. Sunt folosite îndeosebi în procesul de fabricare a sucului și oțetului MERITABIO, dar și pentru comercializare, industrie și consum.

Merele sunt renumite pentru gustul dulce-acrișor, consistența suculentă, cât și pentru aroma și culoarea deosebită. Sucul se obține prin măcinarea și stoarcerea fructelor. După pasteurizare se ambalează în sistemul Bag-in-Box. Acest sistem de ambalare ajută la păstrarea sucului timp de un an de la producere și la o lună de la desfacere. Oțetul de mere este produs din suc de mere dublu fermentat. Prima fermentație este alcoolică, adică se transformă sucul de mere în vin de mere, a doua fermentație este acetică – se transformă vinul de mere în oțet de mere. Nefolosind niciun fel de adaos sau ameliorator, în oțet vom găsi toate proprietățile sucului de măr și implicit a merelor, oferindu-i o calitate deosebită.

Sucul de mere este considerat un prim pas pentru obținerea unei danturi de invidiat. De asemenea, previne apariția bolii Alzheimer, oferă protecție împotriva maladiei Parkinson, scade riscul de diabet şi asigură doza zilnică de vitamine necesară organismului pentru o bună funcționare a acestuia.

Informații la Cheresig, nr. 445 A, comuna Toboliu; e-mail: contact@meritabio.ro pe site-ul: www.meritabio.ro sau la tel. 0723/426.491.

Advertorial! CH: 1498440Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !