Mesaje verzi anti-Bolojan de la partidul roşu

De Călin Corpaş
Reactualizat la:
14Comentarii
Adelina Coste si Ioan Mang
Adelina Coste si Ioan Mang
PSD plânge pe seama „genocidului” verde din Oradea şi îl face mincinos pe primarul Ilie Bolojan.


PSD găseşte hibe ecologice şi nu numai primarului Ilie Bolojan. Ioan Mang se arată îngrijorat de soarta copacilor din Piaţa Unirii şi susţine de la tribuna PSD că administraţia Bolojan a tăiat 2.000 de copaci în ultimii doi ani. Mesajul ecologist îmbrăţişat de Ioan Mang este potenţat de mesajele pe care acesta susţine că le primeşte de la cetăţeni, precum Valeriu Leucuţa, cel care de ani de zile trimite SMS-uri către grupuri largi de oameni din Oradea prin care îl incriminează pe primarul Bolojan de tot ce cade la pământ în Oradea. De altfel, Mang afirmă că acelaşi cetăţean ar fi depus o plângere penală împotriva primarului. Un primar, de altfel, tăbăcit deja prin procese. Pesediştii nu cred nici pe departe că Piaţa Unirii, în noua sa faţă, va găzdui 137 de arbori.

Statuia şi Ministerul

Consilier local PSD din toamna lui 2014, Adelina Coste, l-a făcut mincinos pe primarul Ilie Bolojan, în chestiunea mutării statuii lui Mihai Viteazul din Piaţa Unirii. Coste avusese marţi o intervenţie în Consiliul Local pe această temă. „Orădenii trebuie să vadă adevărata faţă a lui Ilie Bolojan – minciuna”, a declarat Coste, ieri, la partid. Pesedista se referă la următorul aspect: primarul evită să recunoască faptul că a renunţat la ideea mutării statuii lui Mihai Viteazul forţat fiind de Ministerul Culturii.

„Este încă o minciună a primarului. A zis că nu a mai făcut demersuri la Ministerul Culturii pentru mutarea statuii, că nu mai are sens, din moment ce a renunţat la mutare. Însă avizul ministerului a fost primit şi a fost negativ. Bucureştiul a tirmis aviz negativ”, subliniază preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang. Contactat de JB, primarul Bolojan a subliniat faptul că decizia de a nu muta statuia a fost luată deja şi că la Primărie nu a ajuns vreun aviz de la Minister. Ilie Bolojan arată că, deja, ar fi târziu să fie mutată statuia de acolo, deoarece există riscul major de distrugere a pavajului nou ce a fost aşternut până în preajma statuii.

Viziunea PSD întârzie…

Deşi termenul promis pentru prezentarea unei viziuni PSD privind dezvoltarea municipiului Oradea a fost depăşit deja, Mang insistă că se lucrează la ea, urmând ca aceasta să stea la baza programului electoral al viitorului candidat PSD la Primăria Oradea.
Altfel, Mang a prezentat ca realizare a guvernării PSD mărirea salariului minim la 1.050 de lei. „1,4 milioane de oameni simt această mărire de salariu, din care 490.000 bugetari şi aproape 1 milion la privat. Asta arată că ne ţinem de cuvânt”, arată pesedistul.

Se ţin alegeri în organizaţiile locale din PSD Bihor, urmând ca în 30 sau 31 iulie să fie organizată conferinţa judeţeană de alegeri.14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor