Mirela Gabriela Tanc, unul din cei 9 cei mai inovatori profesori din lume

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
3Comentarii
Mirela Gabriela Tanc, unul din cei 9 cei mai inovatori profesori din lume
Profesorul de Limba şi literature romană de la Oltea Doamna se află prin cei nouă câştigători ai premiului “Global e-Innovation Award – 2017″ de la MUGU International Foundation (MIF), India.

MFI premiază, anual, cei mai merituoși oameni din societate şi adduce în faţa opiniei publice cei mai talentaţi membri societății în diverse domenii, îi prezintă ca exemple de urmat la nivel național și internațional. Inițial, acest premiu a fost acordat numai în domeniul educației, dar din acest an este deschis tuturor celor care au făcut o muncă lăudabilă pentru bunăstarea societății. “E-Innovation Award-2017” să identifice, să recunoască și să felicită pe cei care depășesc mult curriculum-ul și îndatoririle lor într-un mod inovator și inspirator, folosindu-şi întregul potențial creativ generând o schimbare în sistem prin stabilirea unui exemplu moral pentru ca ceilalți să urmeze un exemplu real, pe cineva care a obţinut rezultate concrete.

Prin metodele moderne și inovatoare prin care profesorul Gabriela Tanc predă limba română a permis elevilor săi să ocupe poziții de top în cadrul examenelor la nivel național. Ca expert în educație inovatoare, profesorul Gabriela Tanc este unul dintre cei doi profesori de masterat Skype din România, trainer MIE și membru al comunității de învățare Harvard. Microsoft a numit-o una dintre cele mai inovatoare profesori din lume, o nominalizare care ia adus numeroase apariții în mass-media națională și internațională. Despre metodele de predare marca Mirela Tanc puteţi citi aici:

„Nu vă mândriţi cu predarea unui număr mare de cunoştinţe. Stârniţi curiozitatea. Mulţumiţi-vă să deschideţi minţile, nu le supraîncărcaţi. Puneţi în ele scânteia”, spunea Anatole France.Adepta acestui principiu şi a unei astfel de metode de predare este doamna profesoară de română Mirela Gabriela T...
Profesoara Mirela Gabriela Tanc este adepta spuselor lui Anatole France: „Nu vă mândriţi cu predarea unui număr mare de cunoştinţe. Stârniţi curiozitatea. Mulţumiţi-vă să deschideţi minţile, nu le supraîncărcaţi. Puneţi în ele scânteia”. Din aceste îndemnuri şi-a făcut principii de predare la clasă....3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor