Misiune economică în Iran

De Dan Birta
1Comentariu
Misiune economică în Iran
© Ioan Mintaş, stânga
Ministerul Economiei acoperă 50% din costul participării firmelor la misiunile economice în străinătate.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) invită firmele să participe la acţiunile de promovare a exportului românesc. „Acţiunile se organizează cu sprijinul Ministerului Economiei, Comerţului și Relatiilor cu Mediul de Afaceri, care va acoperi o cotă de 50% din costul misiunii economice. Prima acţiune va fi misiunea economică în Iran, care se va desfăşura în perioada 7-15 mai 2016”, ne-a informat Ioan Mintaş, primvicepreşedinte al CNIPMMR.

Cerinţe

Cei interesaţi de participare trebuie să desfăşoare activităţi de producţie şi să aibă în obicetul de activitate operaţiuni de export. Dacă există un brand şi o marcă proprie, acestea trebuie să fie înregistrate la OSIM şi se vor menţiona în cererea de înscriere. În cazul în care nu există un brand şi o marcă proprie, este necesară prezentarea nomenclatorului de produse.

Participanţii vor completa o cerere de înscriere, prin tehnoredactare, la absolut toate câmpurile. Cererea va fi semnata şi ştampilată pe fiecare pagină în parte (inclusiv cea cu notele de subsol) şi va fi însoţită (obligatoriu) de următoarele documente: certificat atestare fiscala ANAF – în original, fără datorii, valabil la data depunerii cererii; certificat atestare fiscala impozite şi taxe locale – în original, fără datorii, valabil la data depunerii cererii; certificat constatator în varianta extinsă.

Opţiunea de participare trebuie comunicată până în data de 5 februarie 2016 la Tel. 21-312.68.93, e-mail: office@cnipmmr.ro. „Vom reveni în scurt timp cu modelul fişei de înscriere care, în acest moment, este în curs de aprobare la Ministerului Economiei, Comerţului și Relatiilor cu Mediul de Afaceri”, transmite Ioan Mintaş. Termenul limită de depunere a dosarelor este cu 90 de zile înainte de începerea acţiunii, dar, pentru evitarea oricărei disfuncţionalităţi, dosarele trebuie depuse înainte de data limită cu cel puţin zece zile.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor