Momente emotionante la Scoala Dacia

De Crina Dobocan
Festivitate de absolvire emoţionantă la Şcoala Dacia
Festivitate de absolvire emoţionantă la Şcoala Dacia
O nouă generaţie de absolventi ai claselor a VIII-a au finalizat joi cursurile la Şcoala cu clasele I-VIII „Dacia” din Oradea.

Momentul a fost încărcat de emoţii profunde, izvorâte atât din sufletul elevilor care au încheiat un ciclu din viaţa lor de elevi, dar şi a l cadrelor didactice, a părinţilor, a colegilor şi prietenilor care au luat parte la acest eveniment.

Timp de opt ani, elevii Şcolii Dacia au beneficiat de un învăţământ de calitate, într-o locaţie primitoare, modern dotată, care în acest an împlineşte 50 de ani de existenţă.

„Puteţi fi mândri, dragi elevi, că finalizaţi cursurile la Şcoala Dacia, o şcoală care este cotată a fi cea mai bună din municipiu şi din judeţ, o şcoală recunoscută la nivel naţional, care are un corp profesoral bine pregătit, o şcoală asemănătoare unui adevărat parc amenajat şi întreţinut cu pricepere şi pasiune. Să aveţi încredere în voi şi să fiţi convinşi că ceea ce aţi acumulat până acum înseamnă enorm de mult şi trebuie să vă dea încredere deplină în puterile voastre. Aţi învăţat multe de la dascălii voştri, dar să nu uitaţi un lucru esenţial pentru reuşita în viaţă: numai învăţând şi muncind în continuare vă veţi putea bucura de succesul şi desăvârşirea voastră”, le-a spus profesorul Florian Hava, directorul Şcolii Dacia, elevilor care au terminat clasa a VIII-a.

După discursurile rostite de director, de reprezentantul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor – inspector Daniela Popa, şi de către doi dintre absolvenţi, a urmat predatul cheii. Apoi, elevii din clasa a VII-a le-au oferit absolvenţilor flori şi un portret desenat de ei cu chipul colegilor lor.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !