În UE, doar cu buletinul

În UE, doar cu buletinul
BUCUREŞTI – Aderarea ne va aduce şi lucruri bune. Peste cinci zile vorm putea circula doar cu cartea de identitate în statele Uniunii Europene. Chiar şi Cehia şi Cipru, state care se gândeau să impună restricţii românilor din acest punct de vedere au anunţat să vom putea intra fără probleme pe teritoriul lor.

Singura ţară de la care mai aşteptăm încă un răspuns este Suedia. Mare atenţie însă! Vechile buletine de identitate, pe suport de hârtie, nu au acelaşi regim cu cărţile de identitate plastifiate. Ele nu sunt recunoscute ca şi document de călătorie şi nu le veţi putea utiliza în statele membre ale UE.

Reprezentanţii Ministerului Administraţiei şi Internelor spun că vom avea nevoie în continuare şi de paşapoarte. În primul rând pentru a intra pe teritoriul statelor care nu sunt membre ale Uniunii Europene.

Mai mult, s-ar putea să avem ceva probleme până când poliţiştii de frontieră din celelalte state se vor obişnui cu cărţile de identitate româneşti.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase