Natura şi politica… roşie

Sonia Drăghici
Sonia Drăghici
Clubul Femeilor Social – Democrate Bihor a considerat oportun să-şi ţină o şcoală de vară la Pădurea Neagră, la finalul săptămânii trecute.

Tema de dezbatere: „Natura protejată, pentru o viață sănătoasă”. Aşadar, protejarea naturii, un scop asumat de către social-democratele bihorene. Chiar dacă este cunoscută poziţia favorabilă pe care Guvernul Ponta o are faţă de proiectele extrem de controversate, tocmai din cauza impactului pe care îl au asupra mediului: Roşia Montană şi gazele de şist. În comunicatul CFSD Bihor se relevă şi o poziţie pro-natură luată de deputatul Sonia Drăghici. Chiar dacă astă-toamnă acelaşi parlamentar PSD a evitat în mod repetat să ia poziţie împotriva proiectului de exploatare a aurului prin cianuri, de la Roşia Montană. Aceasta în condiţiile în care raportul comisiei speciale parlamentare continuită pentru cazul Roşia Montană arată deficienţele grave ale proiectului dorit de RMGC.
„În urma prezentărilor, a dialogului purtat, cei peste 60 de participanţi au hotărât să organizeze și în viitor astfel de dezbateri și să organizeze acțiuni cu scopul informarii și conștientizării cetățenilor (…). Și întrucât pentru tot ce inseamnă viață, natura este o speranță, ea trebuie protejată și iubită, iar oamenii vor trebui să învețe din nou, să trăiască în armonie cu natura”. Sunt convintele cu care femeile socialiste au ales să-şi încheie comunicatul privind evenimentul recent încheiat…


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !