Noi atributii pentru Directia Agricola Bihor

De Simona Albinaru
DA Bihor
DA Bihor
Începând cu anul 2013, atribuţiile specifice de verificare pe teren a dosarelor cererilor de plată aferente anului IV, depuse în cadrul Măsurii 141- Sprijinirea fermelor agricole de semisubzistenţă revin Direcţiilor pentru Agricultură judeţene.

„Prezentul Acord de delegare pentru implementarea Măsurii 141 -Sprijinirea fermelor agricole de semisubzistenţă este valabil pe durata întregii perioade de implementare a PNDR 2007-2013”, a precizat Luminiţa Măntăluţă, purtătorul de cuvânt al DA Bihor.

Atribuţii

În acest scop, Direcţia pentru Agricultură Bihor primeşte de la şeful Serviciului verificare cereri de plată- Oficiul Judeţean de Plăţi pentru dezvoltare Rurală şi Pescuit (SVCP-OJPDRP), în termen de maxim trei zile lucrătoare de la data declarării conforme, un exemplar al dosarului cererii de plată, însoţit de copiile documentelor elaborate la nivelul SVCP-OJPDRP, precum şi altor documente necesare verificării pe teren a dosarului. În competenţele DA Bihor va intra şi verificarea pe teren a dosarelor cererilor de plată şi completarea formularelor de verificare în termen de maxim cinci zile lucrătoare de la data primirii dosarelor.

DA va transmite către SVCP-OJPDRP originalele documentelor rezultate în urma verificării dosarele cererilor de plată în termen de maxim trei zile lucrătoare de la elaborare şi păstrează în copie toate documentele justificative aferente realizării activităţilor delegate.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !