Noi măsuri de finanţare

De Simona Albinaru
Noi măsuri de finanţare
De la începutul lunii viitoare se va lansa prima sesiune din 2017 de depunere a cererilor de finanţare pentru submăsurile 16.4 „Sprijin acordat pentru cooperare orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare în sectorul agricol” și 16.4a „Sprijin acordat pentru cooperare orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare în sectorul pomicol” din Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Solicitanţii eligibili sunt parteneriatele constituite în baza unui acord de cooperare din cel puţin un partener din categoriile: fermieri, microîntreprinderi și întreprinderi mici, organizații neguvernamentale, consilii locale, unități școlare (inclusiv universitățile de profil), unitățile sanitare, de agrement și de alimentație publică și cel puțin un fermier sau un grup de producători/o cooperativă care își desfășoară activitatea în sectorul agricol/pomicol, în funcție de submăsură.

Fondurile disponibile pentru submăsura 16.4 sunt de 1.900.000 euro, iar pentru submăsura 16.4a „Sprijin acordat pentru cooperare orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare în sectorul pomicol” sunt de 2.000.000 euro. Pragul minim de selecție al proiectelor este de 10 puncte.

Depunerea cererilor de finanțare se va putea face începând din data de 1 septembrie 2017, ora 09:00, termenul limită de depunere a proiectelor fiind 30 noiembrie 2017, ora 16:00.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !