Noi taxe pentru examene si cursuri

Noi taxe pentru examene si cursuri
Membrii Senatului Universităţii din Oradea au analizat şi aprobat, marţi, cuantumul taxelor percepute pentru examene şi cursuri de pregătire ale personalului didactic, organizate şi gestionate de Departamentul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului Didactic, în anul universitar 2012/2013.

Astfel, pentru examenul de grad didactic II, inspecţia specială pentru acordarea gradului didactic I ori pregătirea pentru concursul de ocupare a funcţiilor didactice din preuniversitar taxa este de 400 de lei. Pentru pregătirea de definitivat şi gradul didactic II, ca şi pentru colectivul de admitere la gradul didactic I, cadrele didactice interesate vor achita câte 200 de lei. Plafonul cel mai ridicat, de 500 de lei, revine inspecţiei speciale pentru recunoaşterea doctoratului cu gradul didactic I.

Totodată, au fost aprobate taxele de şcolarizare pentru studenţii/cursanţii care urmează modulul psihopedagogic. Pentru modulul de nivel I (licenţă), taxa este de 200 lei/an, studenţii bugetaţi neplătind această sumă. În cazul modulului de nivel II (master) vor achita 300 de lei/an atât studenţii de la forma cu taxă, cât şi cei bugetaţi.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !