„Nostalgia”- impresii de călătorie din Tunisia

De Veronica Bursaşiu
Ionuţ Ovidiu şi Sergiu Savin
Ionuţ Ovidiu şi Sergiu Savin
Vernisajul are loc pe 8 noiembrie, de sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil. Expun: Ionuţ Ovidiu şi Sergiu Savin.


Societatea Culturală Zenit-Nadir, fidelă programului său privind deschiderea spre alte culturi, atașată ideii de promovare a artelor cu explicită dimensiune spirituală îi invită pe orădeni la o nouă activitate, autumnală, care le este dedicată.

Argumente de călătorie

„Este o expoziție cu impresii de călătorie din Tunisia, un teritoriu exotic, bogat spiritual și deosebit de interesant pentru cei care au vocația de călători. Nădăjduim că manifestarea de acum este o sumă de sugestii din care puteți extrage argumente convingătoare pentru a călători și descoperi o țară prietenoasă, receptivă valorilor europene, celor spirituale etern umane și chiar celor religioase de altă orientare… O țară încântătoare care justifică sentimentul nostalgiei pentru cei care s-au bucurat cândva de ospitalitatea fără cusur a unei colectivități naționale și a unui teritoriu binecuvântat”, spune Sergiu Savin. „Pentru noi, autorii unor fotografii – impresii de călătorie, aceste imagini nostalgice se adaugă unor propuneri realizate deja cu „India, capăt al depărtării”, „Castele de nisip”, „Glasul Împărăției”.

De binecunoscutul film al lui Tarkovsky ne leagă un singur cuvânt, care nu-și schimbă sensul, dar care exprimă o altă trăire, personală și irepetabilă…”, a adăugat Ionuţ Ovidiu.

Expoziția rămâne deschisă toată luna. Prezentarea va fi făcută de doamna Maria Vesa Aursulesei, publicist, care i-a însoțit și susținut totdeauna pe artişti cu imaginație, dăruire și talent în descifrarea mesajelor noastre artistice. „Vă așteptăm în frac și papion la orele 18 fix în Galeria de Artă – Oradea Shopping City, Calea Aradului 87”, este mesajul organizatorilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !