Noul sediu DJST Bihor a fost inaugurat

De Gavril Nutiu
Reactualizat la:
Emilian Pavel, Sorin Buhaş şi Claudiu Pop au tăiat panglica inaugurală
Emilian Pavel, Sorin Buhaş şi Claudiu Pop au tăiat panglica inaugurală
Lucrările de la DJST Bihor au costat în total suma de 17 miliarde de lei vechi.

Noul sediu modernizat al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor a fost inaugurat oficial, în cadrul unei ceremonii la care a fost prezent directorul Direcţiei Administraţiei Patrimoniu din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, orădeanul Emilian Pavel. Ministrul tineretului şi sportului, Nicolae Bănicioiu, care trebuia să participe la inaugurare, şi-a declinat prezenţa în ultimul moment.

La festivitate au luat parte prefectul de Bihor, Claudiu Pop, directorul DJST Bihor, Sorin Buhaş, personalul DJST Bihor, precum şi conducători şi reprezentanţi ai diferitelor cluburi şi instituţii sportive orădene. Directorul Sorin Buhaş a prezentat lucrările de modernizare şi renovare care s-au efectuat pe parcursul a doi ani la instituţia pe care o conduce. Au fost refăcute cantina şi Hostelul Sport şi a fost construit un sediu administrativ nou, pe scheletul unei clădiri vechi, care datează din anii 1900. Costul total al lucrărilor se ridică la suma de 17 miliarde de lei vechi.

A fost tăiată panglica

„În momentul în care am venit la conducerea direcţiei, aceasta se afla într-o locaţie închiriată şi avea o maşină Dacia veche. Acum beneficiem de un sediu nou, cu o cantină şi un hostel modernizate. Hostelul este cel mai bun din ţară la nivelul direcţiilor de sport. Nu inaugurăm astăzi (vineri, n.r.) o simplă zugrăveală, aşa cum ar spune unii răutăcioşi. Doresc să aduc mulţumiri celor care au contribuit la finanţarea acestor lucrări, un mare rol avându-l fostul vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret, Sorin Moldovan. De asemenea, prefectul Claudiu Pop ne-a facilitat obţinerea unor sume importante”, a declarat Sorin Buhaş.

Emilian Pavel a promis că va depune eforturi pentru finanţarea sportului bihorean. „Voi face tot ce depinde de mine pentru a aduce cât mai multe investiţii în sportul bihorean”, a declarat tânărul director. Referitor la noua sală de sport preconizată a se construi în Oradea, Emilian Pavel s-a arătat destul de reţinut. „Este încă prematur să promitem aşa ceva. Există în ţară două astfel de proiecte şi vom încerca să aducem unul la Oradea”, a afirmat acesta. Prefectul Claudiu Pop a lăudat abnegaţia directorului Sorin Buhaş, „care s-a bătut pentru a face rost de fondurile necesare pentru finalizarea lucrărilor”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !