Nu mai ridică, dar ar amenda la domiciliu!

De Călin Corpaş
Reactualizat la:
Parcări de domiciliu în Oradea
Parcări de domiciliu în Oradea
Hingherii auto nu mai pot ridica maşini din parcările de domiciliu, da Poliţia Locală ar fi trimisă să amendeze.

Chiar dacă viceprimarul Mircea Mălan le-a transmis reprezentanţilor asociaţiilor din Coaliţia Rogerius că „cei care au abonamente eliberate de Serviciul Parcări, li se garantează locul desemnat”, posesorii de parcări de domiciliu nu mai pot fi ajutaţi de municipalitate cu ridicatul maşinii celui ce parchează pe locul pentru care a plătit altcineva. Dacă un orădean posesor de o parcare la domiciliu constată că un alt şofer a parcat pe locul său, poate suna la Poliţia Locală, însă oamenii Primăriei nu vor putea ridica maşina ce ocupă locul abonatului.

Ameninţă cu amenzi

„Dacă abonatul reclamă, merge Poliţia Locală la faţa locului şi îl roagă pe cel care a parcat să îşi mute maşina de acolo. Dar maşinile de ridicat nu mai circulă”, ne-a declarat viceprimarul Ovidiu Mureşan, în subordinea căruia funcţionează Serviciul Parcări. Mureşan afirmă că Poliţia Locală îl va notifica, nu amenda, pe cel în cauză să-şi mute maşina de pe locul abonatului. Luarea de poziţie a viceprimarului este cu atât mai interesantă cu cât directorul Administraţiei Imobiliare Oradea (AIO), Cristian Beltechi afirmă că cei ce vor fi prinşi de Poliţia Locală că parchează pe locul de parcare la domiciliu ce aparţine altcuiva vor fi nu doar notificaţi, ci amendaţi, de-a dreptul! „Poliţia locală îi amendează pe legea 448, pentru contravenţie, de la 150 la 500 de lei. Apare şi în regulamentul parcărilor de reşedinţă”, transmite Beltechi.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !